in ,

5 причини да грабнеш „Наръчникът на едно брато” от книжарницата веднага

 

Предизвикахме голям интерес, брато. Нашият литературен дебют, който няма нищо общо с литературата се взима вече като топъл хляб. За разлика от топлия хляб, книгата не води до тесни дънки, затлъстяване и проблеми със здравето. Напротив – книгата носи наслада и готино настроение, защото сме я писали така, както най-добрият ти приятел пише картичка за твой празник.

“Наръчникът на едно брато” е вече в книжарниците, знаеш. Работим със СИЕЛА и БУКТРЕЙДИНГ, имаме предварителна информация, че ни има също в ХЕЛИКОН и ОРИНДЖ. Търси, ще ни намериш.

Пишем този материал, за да ти споделим 5 причини, поради които книгата е изгодна за теб точно сега и точно от книжарницата. Чети и ще се убедиш сам!

Цената

 

До момента “Наръчникът на едно брато” се поръчваше през специален сайт. Само че доставката на книгата вдигаше цената й до почти 20 лева. Сега в книжарниците коричната цена е 16,99 лв., излиза ти по-евтиноджос. За тия пари получаваш над 90 теми за секса, парите и свободното време, получаваш книгоразделител бира, какъвто нямаш, получаваш гланцирани страници и безценно знание, гарнирано с още по-безценно чувство за хумор. Цензурата да го духа, непоправими сме.

Око да види, ръка да пипне

 

Книгата ще си я купиш, само веднъж да я пипнеш, брато. Това е голямо предимство. Отиваш в някоя от книжарниците на СИЕЛА, БУКТРЕЙДИНГ, ХЕЛИКОН или ОРИНДЖ, намираш “Наръчникът на едно брато” и сам ще разбереш, че ако не притежаваш тази книга, работата не е на добре.

Пипай я, разглеждай я, зачети се, забучи нос между страниците й… Затова е там, чака те изтръпнала и готова да попълни библиотеката ти.

Ползите

 

Тествахме и доказахме някои неща. “Наръчникът на едно брато” води след себе си доста благинки. Кои са ползите от това скандално четиво? Ето ги:

  • повече и по-добър секс;
  • повече и по-ползотворно свободно време;
  • пълноценна връзка с твоята Цецка;
  • пълноценна връзка с другите Цецки;
  • уважение от целокупното множество;
  • понижен холестерол;
  • спиране на косопада;
  • свеждане до минимум на проблемите на работното място;
  • краткосрочни и дългосрочни печалби;
  • мастър обучение в пиенето;
  • може и да ти порасне по-голям;
  • а може и нищо да не се случи.

Един ни писа, че са му изпъкнали 2-3 плочки на корема от смех. Така че си прави сметка дали ще се чудиш още.

Перфектният подарък

 

Несъмнено създадохме перфектният подарък за празник, брато. Подписахме стотици книги с пожелания за рожденици и именици. “Наръчникът на едно брато” е задължителен подарък не само за теб от теб самия, но и за най-добрия ти приятел. Ние сме общество, да си пич е призвание и кауза, а с писаното от нас вдигаме това на следващо ниво.

Подкрепата

 

Книгата е продължението на Фейсбук страницата, където сме 170 000 души, и на този сайт. Тя е логичната стъпка нагоре, чиято реализация ще ни мотивира и чисто финансово ще ни подкрепи да съществуваме. Не просим пари, брато, а и не печелим повече от теб, щото сме обикновени хора с обикновени грижи. Въпросът е, че вече 5 години сме заедно и те забавляваме. Просто искаме да продължим…

Кефи ли те?

Полицаи, журналисти, Сузанита и още хора, които трябва да се върнат в даскало

Още една голяма книжарница се довери на “Наръчникът на едно брато”