in ,

Те трябваше да влязат в къщата на “Биг Брадър”


Тема №1 у нас през следващите 3 месеца ще бъде “Биг Брадър”, брато. Нищо на света няма да има силата да отмести фокуса на българина от случващото се в къщата, където родни ВИП персони ще се излагат публично. Цялата държава вече е затаила дъх, очаквайки първата вълна от клюки, скандали и изневери. Ние няма да сме от тях, но понякога в този живот, ставаш свидетел на неща, които не искаш.

Но кой е в къщата и кой остана извън нейния двор? Имената на родните звезди вече са ясни, но тъпото е, че ние от Brato.bg имахме списък с хората, които щяха да стоят по-добре пред камерите на “Нова Телевизия”.

Ех, защо поне веднъж не се допитат до нас, истинските братоци в тази държава. И все пак ще дадем мнение си, ей така, за да ги хване яд тия, дето стоят зад предаването и да си кажат “Вярно бе, тия бяха точните хора”.

Николай Митов – Жадното

Ники щеше да е идеален за този формат. Свикнал е да стои пред камерите, въпреки че визията не му е най-силната страна. Чашата му винаги щеше да е във въздуха и щеше да е идеалният партньор за по чашка. Тук опитът му щеше да си каже думата. Митов може да не става за треньор на “Левски”, но го бива в приказките. С охота щеше както да сервира, така и да отсервира на другите съквартиранти, тъй като това е и втората професия. Разбрахме, че Митов е бил много близо до договор с “Биг Брадър”, но е имал едно условие – да вземе с него сина на Боримиров.

Цеци

Още един голям пропуск на продуцентите. Цеци Клизмата или Цветанка Дечкова, както й е истинското име, щеше да е голям хит за Ники Кънчев и компания. Тя и Сузанита щяха да са перфектната двойка в къщата, където да се учат една друга на женски номера. С евентуална поява в “Биг Брадър”, Цеци щеше да даде серия от безплатни видео уроци на цяла България, свързани с тънкостите на клизмите. След като ни показа преди време как се промива дупето с кафе, сега можеше да стори същото с подръчни материали в къщата. Жалко, България изгуби много.

Редактор на Брато

Не искаме да се изтъкваме, ама немаше да е лошо и на нас да пратят покана за тоя Брадър, брато. Имаме си книга със забавни текстове, имаме си сайт, носим на пиене и правим всичко от деца до подводници като единия от участниците във “Фермата”. Много предавания намесихме, така е, немаше да откажем и нас да намесят. Участието ни би било нещо средно между това на Найден (от Найден и Гроши) и това на Багата (от Багата, Орли и Николчето). На Ники Кънчев щеше да му побелее грозното катинарче. Карай, една излагация по-малко. Ще си пием на домашно.

Чичо Лъчо

Потвърдено е, че само единият от група “СкандаУ” ще влезе във ВИП Брадър. Това е Тото. Ние обаче смятаме, че трябва да влезе и чичо Лъчо. Как може да влезе дупето без гащите? Или само гащите без дупето? Не е сериозно! Тия двамата правят всичко заедно в този живот и сега да ги разделят така? Някак не е редно. Раздялата заради ВИП Брадър си е раздяла и не е добре за бъдещите им отношения. Миро и Галка от Каризма се разделиха, разделиха се Кондьо и Лия, Мария и Рачков, Бойко и Царя… Няма да издържим да се разделят Тото и Лъчо. НЯ-МА! Както пеят техните фенове: “Мафия, мафия, мафия!”

Чичо Пенчо

Много чичовци, много нещо! Стратега от Мировяне е най-чудесен за ВИП-овете в Брадъра. Ще трябва да му зачислят една камера и двама преводачи само за него. Четвърти в света, но първи в сърцето. Чичо Пенчо е неизчерпаемо дъно за лафове. Сега, верно е, че ще иска бюджетът да се харчи за вино и агне, ама който не пие и не яде на този свят.

Светльо Дяков

Както на терена, така и в къщата щеше да прави каквото си иска и никой нямаше да има право да му се кара. На лайфовете щеше да влиза с двата крака в колената на Ники Кънчев, а после да показват картон за симулация на водещия. Това беше и най-добрият вариант халфът да бъде забелязан от чужди отбори и най-накрая да поеме към чужбина. Както всичко в родния футбол, така и тук Киро Гела щеше предварително да е платил тук-там, за да гарантира успех на своя капитан.

Кефи ли те?

Adidas посвети маратонки на Октоберфеста

BMW показа концепцията на летящ мотор за бъдещето (СНИМКИ)