in ,

Мале, мале: Жена излъга десет мъже за брак, взе им парите и избяга


На какви ли не скандални истории, брато, се наслушахме и начетохме в последно време. Опитваме се да намерим точните думи, но някак не успяваме, което или не говори добре за нас, или става въпрос за много големи крайности. И не можем да кажем, че само жените са виновни, след като има и такива мъже.

В конкретния случай жена от Тайланд излъга цели десет мъже за брак, поотделно де, след което им взе парите и изчезна. Родните плеймейтки и кифли да се учат.

32-годишната умница е издирвана от полицията, след като въпросните наивници подали групов иск. Любовта си сближава, брато. Героите на нашата история били подлъгвани за брак, след което давали зестра на булката беглец като част от предсватбеното тържество.

Цецката пък имала хитър и коварен план, след като си намери и ограби “шаран”, се местила в друг район на Тайван. След което отново чрез Фейсбук се свързвала със следващия кандидат младоженец. Обяснявала на мъжете, че има плодови насаждения, но й трябват пари, и след като получавала смс за постъпления в банковата й сметка – черта.

Така че внимавай, брато, нещата са сериозни. Булки дебнат отвсякъде в днешно време.

Кефи ли те?

Колко щяха да струват легендите днес? Марадона по-скъп от Пеле

Котки, които не искат да са част от селфитата на господарите си