in ,

Пиано, матраци и още неща, които клиентите крадат от хотелите


Всеки си е взимал поне веднъж в живота нещо за спомен от хотел, който е посещавал, брато. Как така не? Упс, май се изпуснахме. Добре де, признаваме, че ни се е случвало, но това, което сме си прибирали като сувенир, са били все дребни неща.

Не така стоят обаче нещата в световен мащаб. Анкета до 5-звездни хотели показва, че фантазията на хората е богата, когато се стигне до този сюблимен момент.

Цели 34% от участвалите в допитването признават, че им се е случвало да изчезне картина от някоя от стаите. Представяш ли си колко изненадана би била Цецка, когато й подариш нещо такова след едва седмица на почивка в Китен? Някак неестествено е, но и оригинално.

Високи са и процентите на изчезнали възглавници, одеала, лъжички и кърпи. Но с изненада научаваме, че 5% от хотелите разкриват, че са останали без телевизор. Това вече е класа! Пак такъв е и процентът на откраднатите…матраци. С какви куфари ходят тия хора, не знаем.

Италиански хотел пък разкрива, че от фоайето е изчезнало цяло пияно. Трима мъже влезнали най-безцеремонно и бутайки изкарали музикалния инструмент в неизвестна посока. Сигурни сме, че апашите са били на някой друг промил алкохол.

А кое е най-скандалното нещо, което си прибирал от хотела, брато?

Кефи ли те?

Най-нестандартните баркодове в света (СНИМКИ)

“Рапана” – литературното бижу на Варна