in

Бирени духове преследвали великия Газа


Има футболисти, които се помнят с десетилетия, брато, и такива, които искаш да забравиш още след първия им мач. Е, великият Пол Гаскойн със сигурност не е от вторите. Някогашният национал на Англия е пословичен както с головете си, така и с алкохолните премеждия.

Сега за него разказва бившият му съотборник от “Лацио” Роберто Рамбауди, с който Газа дели една съблекалня в периода 1992-1995 година.

“Той сътвори някои изключителни неща – разказа италианецът пред GianlucaDiMarzio.com – Веднага след дебютния си мач в Серия “А” Пол излезе и каза “Вече си свърших работата”. Газа беше прекрасен пич, но си имаше проблеми… В края на тренировката веднага тичаше към бара и обръщаше огромна бира. По времето на една подготовка в Австрия пък стояхме в басейна. Появиха се едни дечица, които искаха да се снимат с него. Той обаче взе да ги натиска под водата. Извиненията му обаче бяха най-силни. Веднъж го питахме защо е закъснял за заниманието, а той каза: “Имаше духове! Гледах телевизия и тогава забелязах пред мен да се носят духовете на бирени кенчета”. Ей такива работи…”

Това е само една от многото велики истории за Газа и нека родните играчи, които се мислят за него да разгледат и футболните му успехи. Хубаво е да се знаят…

Кефи ли те?

Джеки Чан снима филм за автомобили

Най-нестандартните баркодове в света (СНИМКИ)