in ,

Рецептата на Чичо Пенчо за победа над Швеция

Тези от Брато.бг искаха от мен по телефона да се свържат с моята личност, ало, шайба, здравейте, анализи правя и мога от себе си, отдавна бях край тъча, но винаги пред телевизора съм и на стадиона, подкрепяйки “лъвчетата”, новото ЦСКА и даже Ивелин Попов.

Анализирам, прогнозирам и в Мировяне е един малък празник всеки мач, националите, волейбол бием, футбол – все още не можем баш, Холандия клекна пред Перуката, Спас от село, Швеция… и Швеция може, викинги… Вики, викнете ме и мене. Мислъта се губи като ключове, Спас от село Ключ е късокрак, повратлив и умее да ритне топчето. Но сега го няма. Къде е? Само той си знае.

Довечера в 10 без 15… националният стадион пълен ще е, ама само във ВИП ложата, понеже без пари пиене дават, БФС са само въздържатели, знае ли човек защо?! Боби, наздраве, бием ли, пак блясък в очите ще има, банкет, тутурутка и интервюта. Чудя му се защо побеляла е косата му над ушите, след като не е негова, шокиращо малко, първото чувството, втората коса – чужда, за трета няма кой да дочака.

Звънях на Ася за билети, тя каза ми на мен: “Чичо Пенчо аз раздавам само за Лудогорец.” Нищо, ще помоля някой друг от село Мировяне да отскочи с колелото да ми вземе от Ники Михайолов. Той бачкал на касите сега, защото нямал отбор, но не искал да стои без работа, въпреки че баща му уреди ресторант на базата, ваза на масата, каса в краката и празни бутилки. Ники Митов ли сервира там, някой да е ходил, благодаря?!

Рецептата, питат ме тези-онези от Брато.бг, как да бием шведите… въпросът е по-труден и от този на д-р Щонова за лечение на обърнат нокът със стволови клетки.

Швеция да бием трудно е, през годините много победи за тях, загуби – за нас, 14 мача имаме заедно, само 2 победи, Стоичков е вкарвал, Камата, айнцу-цвайцу, който сега книги пише – писател… Вазов ми е станал той. Рецепта има и за него, зелена, за победа довечера – голове. Имената на шведите са трудни за казване, да се опитвам няма, звучат като имена на бира. Победата ни е сигурна при две обстоятелства – Хубчев да започне да говори и топката да влезе в първите 15 минути в шведската врата. По-вероятно е второто, макар че на първото не бива да залагате, колкото и коефициент да дават. Другият абсурд е да се усмихне селекционерът, което ще е по-голямо чудо и от титлата на Лестър във Франция. Къде? Обърках се, Холандия, да.

ИСКАШ ДА СИ КУПИШ ЯКА КНИГА? ИМАШ ВАРИАНТ – ЦЪКНИ ТУК!

Аз съм обикновен човек съм си, оптимист, точно така, даже на гробището в Мировяне само плюсове виждам. Така и в националния състав, като видях, че там е Орлин Старокин, драго ми стана, знам го от дете, малък беше, по-малък от дете като че ли. Всяка сутрин пие чай, после две кафета, мента и затапва с три наргилета, две кутии бело боро и нещо за пиене, браво, вино липсва, Орли. Добро дете, с ланци, пръстен, шувраклив, добър е, ама за маса. Все пак шведска маса, тройка, четворка, може и да стане нещо, терца викам и белот, а ако не стане нищо, значи няма да стане нищо.

Другият вариант да бием Швеция е да ги заключим в съблекалнята и да почне мачът без тях. Минимум 0:0 ще им направим. Точката е добър резултат. Помисли Боби и кажи на домакина, ако има нещо, няма нищо. Аз ще бъда пред големия екран в Мировяне, вакло агънце и пенливо вино.

*Този материал е плод на болното въображение на драскачите в този сайт.

Кефи ли те?

Яде ти се нещо сладко? Какво ще кажеш за галактически еклери…

Спирай звука и пускай Андреа и Сузанита (ВИДЕО)