in , ,

Луксът има ново име – Mercedes-Maybach cabriolet 6 (СНИМКИ)


Твърде рано е за писмо до Дядо Коледа, брато, но ако все още вярвахме в Добрия старец, знаем какво щяхме да му напишем. В действителност списъкът щеше да е твърде кратък, а на белия лист формат А4  с грозен почерк щеше да бъде изписано Mercedes-Maybach cabriolet 6.

За в бъдеще със сигурност меркантилни Цецки ще се возят на това возило, именно благодарение на някой добър старец, бил той с името Санта или нечие друго. Както и да е, само преди дни автомобилът бе представен на старта на Автомобилната седмица в Монтерей, Калифорния. Но отговорът е “Не”, не може да бъде закупен поне преди 2035 година.

Луксозната кола впечатлява както с издължената си форма (6 метра), така и с цялостната си визия, вдъхновена от яхтите. Под капака пък се крият 750 електрически “кончета” под формата на четири двигателя, по един за всяко колело. Батерията, която е вградена в пода, пък позволяла колата да измине до 320 км.

Mercedes-Maybach cabriolet 6 ще вдига от 0 до 100 за по-малко от 4 секунди, а 100 км ще бъдат изминавани с 5-минутно зареждане. Максималната скорост пък ще бъде 250 км/час.

Кефи ли те?

Имаме трик за зареждане на страницата на Фейсбук

Идеалният отбор на кръга във Fantasy Premier league