Деда ти нема да поверва как изглежда новата „Волга 2020“

Деда ти нема да поверва как изглежда новата „Волга 2020“, брато. „ГАЗ“ представи концепцията на автомобила, който е по-як от Бентлито на Божигол-дузпа-тъч. Компанията възнамерява да възроди легендарната соцмарка с еленче на предния капак, на която са возеха стопански и партийни босове.

Предполагаемият външен вид вече е бил оценен от американски експерти. Те смятат, че ако проектът бъде реализиран, то той ще бъде реална конкуренция на аналозите на пазара. Независимо от това, че концепцията се харесва на потребителите, мнозина от тях се съмняват в способностите на компанията да реализира такъв проект.

Автомобилът е с големи панорамни стъкла, светодиодни фарове и хромирани детайли. Интериорът на колата е двуцветен. За намерението да бъде възродена легендарната марка стана известно през пролетта на тази година. Производството на „Волга“ бе спряно през 2008 г.

Шефът на корпорацията „Русские машины“, която произвежда автомобилите от групата “ГАЗ”, обаче смята, че на холдинга му липсва именно кола среден клас. Според него новата „Волга“ е точно такъв автомобил, който освен това се асоциира с надеждно и сериозно производство. И с возене на дини и пъпеши от бустана, бихме добавили ние.