in

Даваме награда през новия сезон на Фентъзи лигата


След по-малко от 2 седмици стартира Висшата лига, брато. Ще се лее бира, ще се яде чипс и ще се псува по съдията. Ние обаче имаме още едно занимание, свързано с елита на Англия – Fantasy Premier League.

Там си правим виртуален отбор с играчите от всички клубове. За целта имаш бюджет от 100 млн. паунда, с които трябва да селектираш правилните футболисти. Лупи, не чети, не можеш да ги гепиш и тези! Всеки един от състезателите си има цена според класата му, а след всеки кръг се дават точки според представянето му в реалните мачове от Висшата лига. Така трупаш точки, с които в края на кампанията можеш да спечелиш много награди от организаторите.

Ако искаш да бъдеш новия чичо Пенчо, Жадното или чичо Гошо от Разград, дерзай, брато, защото адреналинът е гарантиран.

Ние от Brato.bg сме създали собствена лига, където се съревновават нашите читатели, а в това число и със самите ние (авторите). Този, който в край на сезона спечели най-много точки, ще грабне и “Наръчникът на едно брато”. Може с автографи, може и без.

Как става всичко това?

Влизаш в сайта на “Fantasy Premier League”(ЛИНК). Попълваш за минутка няколкото задължителни полета, след това избираш “Fantasy Premier League”, а не “Ultimate Fantasy Premier League”, цъкаш на бутона в сиво “SQUAD SELECTION” и селектираш своя състав от 15 играчи, а след това ще избереш кои от тях да са титуляри и кои да са резерви. Като си готов цъкаш на бутон “LEAGUES”. Даваш “Join a league”, маркираш “Private league”, следва “NEXT” и в празното поле слагаш този код – 161798-52423. С него се включваш в лигата на Brato.bg, където ще премериш сили с авторите на нашия сайт. В лигата вече се включиха и други пияници, единият от тях си е кръстил отбора “Подай виното там”. Чакаме те, брато! Бий шамар на Цецка да ти остави компа за още 15 минути, регистрирай се и да се позабавляваме.

п.п. Ако си участвал миналия сезон в Лигата, не трябва да влизаш на ново.

Кефи ли те?

Свещеници отидоха на бар за по бира, но ги объркаха за ергенско парти

Мъж плати 10 000 долараза един шот уиски