in ,

Мъж обра банка, съблече се и започна да хвърля пари във въздуха


С внушителни темпове хората по света започнаха да изперкват, брато. Все повече луди срещаме по улиците, в интернет и дори на работното място. Това последното го твърдим на 100%.

Е, сега ще ти разкажем и за един от най-лудите обири на банки, които историята помни. Тази седмица мъж в щата Флорида, САЩ, бе арестуван, след като реши, че иска да става комик, след като се събуди вторник сутринта.

За целта нашият герой си измил зъбите, облякъл се и отишъл в близката банка, където се престорил, че има оръжие. Касиерът му дал банкноти на обща стойност 4700 долара, които обирджията започнал да хвърля във въздуха на улицата пред банката. Всичко това чисто гол.

За негово съжаление обаче той бил хванат, но на път за затвора минал през болницата за преглед, след като наранил лакътя си при включване на алармена димка в трезора.

След всички тези панаири, ФБР повдигна обвинение на 25-годишният Александър Спърбър за опит за грабеж и по всичко изглежда, че кариерата му на комик ще се отложи с някоя друга година. Дотогава обаче може да бъде повод за радост на много други палави мъже, лишени от свобода…

Кефи ли те?

Сингапур тества светеща алея за пешеходци (СНИМКИ)

Прогнозите се завръщат с 5 мача и общ коефициент 15