in

Яко!Яко! WTFWTF

Най-смешните случки. Разкази на момичета от първо лице

Не е истина на какво попада човек, докато расте, живее и работи. Ако поетът беше казал, че под всеки надгробен камък е една Вселена, ние ще кажем, че по българските форуми си е ебало майката. Нема как да го кажем по-точно. Тук събираме няколко разказа от първо лице. Това са смешни случки, написани по особен начин.

“ми тва лято когато си бях на село се бехме събрали целата рода и аз се праа едни гафове значи тате пече некви работи на барбекюто и аз да му помагам обаче барбекюто се запали и аз бях останала да го гледам и само се затиявам да го гаса и падам на него и само баба ме дърпа назад та си опърлих главата”

vansi4ka

“знам , че е гадно ,  обаче една вечер си лежа в легълцето и изведнъж почувствах приятно облекчение оказа се , че съм се напикала , а бях на 9 !”

sweetiesexypie

“Еми … сега? :D:D:D Пия си чая и понеже е горещ(а аз мразя това) го сърбам … и както си сърбам чая … се задавих и само почвам да тичам из апартамента, да кашлям и да викам: “ДАВЯ СЕ, ДАВЯ СЕЕЕЕЕ!!!!!”, а мама и брат ми се заливат от смях. :D:D:D”

werewolf

“Хмм… Един път един дядо пред блока докато карахме колелета започна да ни се кара защо сме карали и започна да ни гони със бастуна си аз и още няколко деца избягахме обаче  едно момче се беше заблеяло на някъде и аз му виках да бяга и то се усети чак след като дядото го удари с бастуна си няколко пъти и в точно в този момент аз и едно друго момиче гледахме натам и то идваше срещу мен с колелото и се блъснахме и аз изхвърчах пред краката на една баба , която после ми измърмори нещо има още една смешна случка   обаче преди малко я забравих

не е това но се сетих в 3 клас едно момиче имаше нов и много модерен телефон и той цял ден се фукаше с него и някой я блъсна и пода беше мокър и телефона и хвръкна и се пързаляше и беше после на парченца GSMa  но преди това и момичето литна заедно с телефона напред и там на пода имаше някакчв молив и дънките и бяха скъсани отзад цял ден и тя си ходеше най спокойно и по улицата и в училище”

melihu

“Аз пък от малка съм пияница – майка ми ми е разказвала, че като съм била ан 2 години още е имало на масата чаша с ракия и аз нали съм била по-ниска от масата и без да искам съм бутнала чашката и ми се изляла цялата в устата. Мама се притеснила много, ама на мен нищо не ми станало. Тва не е смешно ама не знам защо го написах. Имах нужда да споделя.”

asq_131

Източник: Форумът на hiclub.bg

Кефи ли те?

Звездата на НБА Дирк Новицки най-накрая се обръсна (ВИДЕО)

FIFA 14 по-реална от всякога (снимки)