in ,

Да й купиш пиене, да й набереш круши и още идеи за доказателства, че обичаш Цецка

Ако обичаш твоята Цецка да ти прави лазаня и да ти реже ноктите, то тя обича да я галиш по гръбчето и да й казваш, че я обичаш. Знаеш, че е така, брато, но често забравяш онова досадно и клиширано: „Обичам те”. Няма страшно, ние също сме така, тук сме, за да помогнем.

Предполагаме, че няма да те изненадаме, ако кажем, че най-важни са жестовете в една връзка. Тук ти предлагаме 5 неща, които да заместят казването на „Обичам те”, тва са страхотни жестове, които ще те изстрелят доста нагоре в нейното мнение. Ползвай ги, обогатявай ги и си пий пиенето.

Да й купиш пиене

„Жена, я съм ти купил пиенье! Яла да дереме!”
„Жена, толко пиене съм ти купил, че ша пада човек, ако ще и я да съм!”

Това са две страхотни реплики, с които да обявиш на твоята, че си осигурил нужното количество алкохол за вечерта. Тя ще подскочи, ще се зарадва, ще плесне с ръце и ще те прегърне. Да вземеш пиене на нежната половинка е доста повече от това да й казваш някакво си „Обичам те”. Най-якото в този случай е, че ако не го оцени и се нацупи, винаги можеш да поканиш приятели и да оползотворите нейния подарък.

Да й набереш круши

На село имате круша, но скоро не си се качвал там, понеже все ти е тежко на стомаха или просто те болят краката от мачовете с аверите. Сега обаче е моментът да набереш на твойта мацка круши. Това е изключителен жест, брато. Това е жест, излизащ от рамките на конвенционалното мислене. Колко шибани софиянци ще наберат на своята Цецка круши? Броят се на пръстите на едната ръка. Първо, щото на терасата немат круши, второ, щото и да имат круша на село, ще се срамуват да признаят. Аре бегай. Като набереш круши, от тех можеш да направиш и пиене. Какво е едно голо „Обичам те” пред 1 бидон круши?

Да й купиш подарък

Ланчета, гривни, диадеми – заеби тая работа, брато. Има далеч по-оригинални подаръци за твоята цецка. Купи й „Лъки бой” за момиче, или „Лъки гърл” се казваше… Така хем няма да остане гладна, хем ще има подарък. Малките пръчици ще й се лепят по небцето и ще й влизат между зъбите, а като я целуваш, ще имаш чувството, че целуваш стрък пшеница. Уникално, страхотно, любовно и мега романтично. От пакетчето пък ще й се паднат я джапанки, я розов воден пистолет. Ако й се падне кукла, пазете я за детето. Сантименталност му е майката.

Да я отмениш

Да се нагърбиш малко с домакинската работа е също повече от едно нищо и никво „Обичам те”. Прането, съдовете, готвенето – поеми ги за ден-два. Прави се, че ти е тежко и си непохватен. Така ще знае, че се стараеш, въпреки че не е твоето. Пусни например бело и цветно пране. Измий съдовете с балсам за суха коса и сготви така, че да има блажно чак в кухнята на комшията. Ти си номер едно. Ти си Джейми Оливър и по-добрата версия на „Сам вкъщи”.

Да й направиш орална любов

Най-доброто от изброените. Една шпатулка ще покаже на твоята Цецка, че я обичаш до откат. Важно е вашите да не са в другата стая. Ако са, това няма да я разположи и само ще си изхабиш езика за нема нужда. В случай, че се чудиш как да се представиш най-добре с лизането, най-добрите съвети сме дали в книгата „Наръчникът на едно брато”. Тва е най-скандалната и най-откровена книга на пазара. Не се бави, а я вземи!

Кефи ли те?

Жена спаси баща си благодарение на сериала “Анатомията на Грей”

Готвач направи железния трон и златния снич на десерти