in ,

Учителка осинови 15-годишен ученик, след това го скъса от секс


Ех, как ни липсва училището, брато! Какви ли неща не се случваха по време и след часовете, но една наша мечта си остана несбъдната – не успяхме да оправим даскалка. Като четем сега какво се случва по училищата, вярваме, че тази наша цел в днешни дни е много по-постижима.

Ето, например, в американския щат Ню Джърси местна учителка е арестувана по подозрения, че е принуждавала системно свой ученик да правят секс. Райна Кълвар дори осиновила, поне по думите на местните медии, 15-годишния млад момък, след като той избягал от дома си в края на миналата година.

Въпреки че 43-годишната разгонена Цецка била женена, тя установила близък конакт с ученика, а според “жертвата”, е бил принуждаван в продължение на месеци да “изпитва” учителката на най-различни сексуални тестове, ако се сещаш какво имаме предвид…

Кълвър е арестувана през май и е обвинена в сексуално насилие втора степен и застрашаване благосъстоянието на детето. Защитата отхвърля обвиненията, но снимката ни говори, че този поглед е жаден за ласки, внимание и извращения.

Кефи ли те?

Бързият влак София-Кулата отнесе такси с проститутки

Вторият сезон на “Stranger Things” излиза през октомври