in ,

Хората над 60 г. съжаляват, че не са правили повече секс като млади


Тук сме, за да предотвротим, брато, някои неща, за които можеш да съжаляваш след години. Не искаме да развращаваме хората, но държим да те предупредим, че годините си минават, живота си тече и много скоро може да се запиташ кога стана на 60.

Добрата новина е, че по всяка вероятност още не си. Попаднахме обаче на едно проучване от Великобратания, за което сме сигурни, че с пълна сила важи и в останалите държави. На Острова 2000 души от всякакви възрасти отговаряха на редица въпроси като част от книгата “Тайният дневник на Хендрик Гроен”. Има шанс да не сме разбрали точно превода, но в цифрите сме сигурни. Анкетираните трябваше да си съставят т.н “букет лист” или казано иначе списък с неща, които искат да направят преди да ритнат камбаната.

Средно 33% от младото поколение между 18 и 24 години иска да посети египетските пирамиди, докато при възрастните процентът е по-малък – 28. Други 17 процента от младежите пък желаят да си направят татус, докато при хората от третата възраст този копнеж обхваща едва 8 процента.

Стигаме и до същината – цели 30% от хората над 60 признават, че искат да са правили повече секс като млади, осланяйки се на великата мисъл на един анонимен творец “Ебеш, не ебеш, времето на к*ра си минава”. Цинично, но и абсолютно верно!

За финал само ще споделим още нещо – цели 41% пак от възрасните съжаляват, че не са чели повече книги през годините. Това оставяме без коментар, за да не кажете после, че пак рекламираме нашата си книга.

 

Кефи ли те?

Готвач направи железния трон и златния снич на десерти

Не можем да спрем да се смеем на това хъркащо куче (ВИДЕО)