in ,

Как да удължиш уикенда?

Ние сме по идеите, брато. 4 години вече ти даваме ебати идеите, с които живееш по-добре, ебеш по-добре и си станал страшен пич. Думата ни сега ще е за уикендите – почивката, от която имаш нужда, за да се явиш на работа в понеделник трезвен, отпочинал и с прочистено съзнание.

Знаем, че събота и неделя ти минават за миг. Цяла седмица ги чакаш нетърпеливо като дете – първата целувка, а те бързат да се извървят и да дойде най-страшният ден от седмицата – понеделник.

Как да удължиш уикенда?

Ето нашите идеи:

Дейности с времетраене

За да почувстваш уикенда по-дълъг, трябва да направиш някои различни неща. Дълга разходка в гората за гъби, дълго пиене на бири от сутринта, дълго ядене на мръвки в жегата. Все дългосрочни дейности, които ще забавят времето. Тяхното няколкочасово изпълнение ще изхъврли умората и ще те направи по-щастлив. Гората, бирите и мръвките ги комбинирай.

Добре, ако приемем, че не си пияница, което е слабо вероятно, вземи колелото и направи дълга обиколка. Не забравяй шибаните слънчеви очила и забрадката, която ти позволяваме да напоиш със студена бира, за да ти мирише главата цял ден на хмел. Само така!

Учителка заряза кариерата заради по*ното

По-малко спане

Да удължиш уикенда е най-ефективно като не спиш. Боли те кура за спането, от сън спомени нема. Ако за работа ставаш в 7-8 сутринта, събота и неделя не лягай изобщо, за да ставаш. В понеделник ще си на парцал в офиса, обаче важното е да има приключения.

 

Друг вариант е още в петък вечерта да изпаднеш в кома от пиене, като в понеделник сутрин да те пуснат от болницата жив и здрав. Така ще си се належал и ще си отпочинал до смърт.

Разболей се

Изкъпи се с гореща вода и застани на климатик. Насочи студената струя в колата да бие в челото ти. Отвори джама и карай потен. Все ще измислиш нещо. Като се разболееш на копиле, в понеделник нема да идеш на работа. Във вторник също. Дано болничният ти е платен, брато! Идеите са винаги свежи, удължаването на уикенда с болест е безупречен вариант. Гледай само да не пее поп, лекувай се.

Работи до насиране

Друг метод за удължаване на уикенда. Ако можеш да бачкаш събота и неделя, времето направо ще спре, а ако повториш упражнението 2-3 пъти без спиране през лятото, когато твоите са на море, тогава насирането е кърпа вързано. Дееба тоя живот, нема ли друг?!

Ключовата петък вечер

Ако излезеш на парти в петък след работа, можеш да си сигурен, че всичко ще е по-добре в следващите 2 дни. Ще си скъсал синджира предварително и ще ти е едно такова спокойно и леко на душата. Послушай ни, повече на парти означава повече разпускане. Отмени тази приятна задача още в първата възможност – петък вечер.

Заеби телевизора и видеоигрите

Винаги е яко да си на плейстейшъна и да цъкаш ФИФА с приятел, обаче ако искаш да почувстваш, че уикендите са по-дълги, трябва да забравиш това. Времето минава супер бързо пред телевизора. Ако съобщиш и на твоята голямата новина, че този път няма да държиш джойстика, тя от кеф ще хване твоя. Цецките обичат да се променяш брато. Обичат те възмъжал. Космясал. Миришещ на бира. Добре, може би не чак така, ама мацката ти ще се изкефи, ако пропуснеш традиционната игра пред телевизора.

Гледането на филми също пропусни, просто излез някъде, люпи семки и си барай ташаците. Простичко е.

Ако нашите съвети те кефят, трябва да ти кажем, че сме още по-разчупени и още по-свежи в скандалната книга “Наръчникът на едно брато”. Провери я тук!

Кефи ли те?

Учителка заряза кариерата заради по*ното

Фалитът на легендите