in ,

Сутиен за мъже! Японци разработват нова дреха за прикриване на мъжките цицки

Майката си е ебало, брато! Светът не е това, което беше. Поредното потвърждение е тази новина, която идва от Япония. Оказва се, че там мъжете се борят да скрият своите зърна и леко щръкнали цицки. Мъжете, точно така. Тръпки ни побиват и космите по гърба се изправят…

Създателите на изтрещелия продукт казват, че в летния сезон все повече мъже носят ризи от тънки материали, за да се борят срещу жегата. Заради това зърната им прозират, а на някои зърната им повдигат напред ризата. Бе, бегай, бе!

Т.нар. “сутиен за мъже” си е чисто и просто една тениска отдолу с една добавка. Направили са тениската на V-форма, за да можеш да разкопчаваш копчета в адската жега на ризата си, без да те хванат, че си странен.

От вътрешната страна на специалната тениска се слага нещо баш като сутиен, дееба. Мрежеста джвъчка, наречи го джвъчка, вложка, добавка, полуелек. Абе, бира не е със сигурност. Зърното влиза в мрежичката и не мърда от там. Ха-ха, мамата им ненормална! Виж мрежичката надолу.

Накрая ще ти кажем, че няма да ти кажем от къде да си вземеш такова. Прекалено е, брато. Удряме се по челото и продължаваме напред.

Пиши на тази тупалка, за да ти стане жена

Действай, брато: Това е месецът на неангажиращия секс

Кефи ли те?

Виж кадри от FIFA 18 (ТРЕЙЛЪР)

Уволниха куче от полицията, то си намери по-добра работа