in ,

10 мита, които партито на Брато.бг разби на пух и прах

Кеф ни е, брато. Кеф ни е, защото снощи заедно направихме жестоко парти. И то в четвъртък! Напълнихме клуб “Грамофон” в София с Цецки и братоци, а заради DJ Stancho цял ден днес ще слушаме музика, вместо да работим.

Искаме да изкажем огромна благодарност към всички, които ни уважиха с присъствие! Евала, поклон! Домакините се постараха също за комфорта. Няма по-хубаво нещо от добре изстудена бира в средата на седмицата и бързо пристигнала поръчка от усмихнатия персонал.

Думата ни в този материал ще е за разбитите митове снощи. Имаше такива, нема да се лъжем. Чети и наздраве!

  1. Първият разбит мит на купона беше, че Брато.бг прави коч партита. Това просто не е вярно! Съотношението жени-мъже в клуб “Грамофон” беше или равно, или жените водеха с няколко бройки.
  2. Вторият разбит мит беше, че само чалгата пълни клубовете. Фак оф! Готините хора, присъствали на Купона за пораснали, са наша порода. Ние сме онова поколение, което израсна през 90-те години, когато се правеше още качествена музика, каквато сегашните лигльовци на сцената могат само да сънуват. Факт е, че помним текстовете на песни от преди 10-15 години.
  3. Разбит беше и митът, че “Наръчникът на едно брато” няма да се продава след промоцията. Снощи няколко пичове си купиха скандалната книга и им написахме пожелания да са здрави и ебливи. Пожеланията ни се сбъдват, така че поръчвай!
  4. Сгромоляса се и митът, че четвъртък не е време за парти. Напротив. Всеки шибан ден от шибаната седмица е ден за парти, брато! Наливай! Днеска продължаваме, мамицата му мръсна!
  5. Митът, че танците са безопасни също рухна. Снощи един пич се раздаваше на сцената, когато реши да направи шпагат с отскок и падна на коляното си. Положението беше счупена капачка и Бърза помощ. Желаем на пичагата бързо оздравяване и ако чете това, нека ни пише на лично във Фейсбук, за да му пратим утешителна награда!
  6. Митът, че в модерните заведения сервират менте алкхол също беше разбит. Цар Киро не важи! Обръщахме водка и уиски, а след 5-6 часа сън сме свежи като току-що откъснати от градината краставички.
  7. Разбит беше и митът, че сме красиви и атлетични. Добре, шегуваме се. Такъв мит никога не е имало, обаче лижем като Ласи.
  8. Митът, че сам човек не може да се забавлява също падна в кърви. Имаше няколко братоци и Цецки, които дойдоха напълно самостоятелно и самосиндикално. Запознахме се, настанихме ги и останаха до края, намирайки си компания. Брато.бг човек с човека сбира.
  9. Мит се оказа и това, че не пием. “Здравейте. Казвам се Владимир и имам проблеми с алкохола!”, ха-ха. Добре, тва е като точка 7.
  10. Разбит на пух и прах беше и митът, че няма да можем да пишем днес по сайта. Спинка ни се, обаче се държим. Искаме някоя Цецинка да ни държи с ръчички, да ни грее с телце и да ни шепне в ушенцето колко хубав е светът. За съжаление това е невъзможно в следващите 8 часа, защото сме на работа.

И така, брато… Второто парти, което организирахме вече е в историята. Бяхме си обещали, че ако не стане нищо, повече партита няма да правим. Обаче след снощи, няма как да не продължим!

Кефи ли те?

Актриса от “Спасители на плажа” без сутиен на премиерата на филма (СНИМКИ)

Бирена буря, блатен футбол и още от най-странните спортове в света