in , ,

„Неканеният гост“ сред филмовите ни предложения за уикенда

Хубаво е човек да гледа филми, но само и единствено, брато, когато те са смислени, а не те карат да проклинаш избора си. Именно затова подбираме тези, които вече са ни харесвали през годините, за да ти ги предложим и на теб. Не твърдим, че сме изпечени кино критици, но обичаме качествените неща.

„Неканеният гост“/ Contratiempo (2016)

Много силен филм, брато, въпреки че е испанки. Това последното го казваме, защото европейското кино е незаслужено подценявано. Въпросният филм е много по-силен от 80% от бозите, които излизат на голям екран.

Оценка в IMDb: 7.9

„Перфектни непознати“/Perfetti sconosciuti (2016)

Още нещо качествено от Европа, брато. Ще си кажеш, че сме полудяли, но ще си промениш мнението след този филм. Защото той е кла-са! В него седем стари приятели се събират на вечеря. Когато решават да започнат игра, при която трябва да се четат всички входящи съобщения от телефона и да отговарят на повиквания на високоговорител, те не могат и да си представят до какво може да доведе ще такава откровеност …

Оценка в IMDb: 7.7

 Худини/Houdini (2014)

Филмът проследява животът на най-великия илюзионист за всички времена Хари Худини, започвайки от бедното детство и първите стъпки по пътя на изкуството, през голямата слава, неуспехите и слабия интерес, до издигането на нова висота в магическото изкуство. Добър е, брато, няма да съжаляваш.

Оценка в IMDb: 7.4

Кефи ли те?

Бирена буря, блатен футбол и още от най-странните спортове в света

България радва чужденците с един по-различен Арт (СНИМКИ)