in ,

Носталгичните играчки от 90-те (СНИМКИ)


Напукана кожена топка до неузнаваемост, хописи, Sega mega drive 2, тамагочи, тетрис. Това са само малка част от разпиляните ни по пода играчки през 90-те.

Сега, близо 3 десетилетия по-късно, вече няма и помен от тях, освен, че стоят все така разпиляни в съзнанието ни. Помним ги като първата ни бройка, но общото между двете е, че няма шанс да ги срещнем отново.

Поради носталгични нотки, напиращи у нас, решихме все пак да съберем любимите ни играчки от детството в един материал. Правили сме го преди, но ще го направим пак. Нека има. Нещо като носталгично парти, “Купон за пораснали“, подготвя и екипът на Brato.bg по същата причина. Ще се радваме да дойдеш и ти, да си полафим за изминалите време, за бъдещето, за коректните и некоректни Цецки.

С жените пък ще си говорим на други теми. Абе изобщо няма да скучаем със сигурност. Дата е знакова – 1 юни, мястото клуб “Грамофон”, а часът някъде около и след 22:00. От закъснелите няма да искаме извинителна бележка или бележник, само добро настроение.

Кефи ли те?

Футболната революция на Георге Хаджи

“Миризливият” разказ на един клет човек в голяма нужда (РАЗКАЗ)