Снуп Дог изтрещява тотално в лудницата „Страшен филм“ 5

Снуп Дог изтрещява тотално в лудницата „Страшен филм“ 5

Страховити сцени, неприлични моменти и горещи момичета ще щурмуват киносалоните тази пролет, брато.

Редом до обичайните заподозрени в „Страшен филм“ 5 застават няколко нови лица на известни хора и… плюшени животни. След като стана ясно, че кралят на бокса Майк Тайсън е част от актьорския състав на филма, второто видео към продукцията показа още едно от изненадващите попълнения в каста – това на хип-хоп изпълнителя Снуп Дог, познат вече като Снуп Лайън.

Снуп Дог изтрещява тотално в лудницата "Страшен филм" 5

От плаката на лентата се вижда, че редом до двете звезди на големия екран ще застане и палавият мечок Тед от хитовата комедия „Приятелю, Тед“ с участието на Марк Уолбърг и Мила Кунис.
Вторият трейлър на СТРАШЕН ФИЛМ, който е с участието на две от най-обсъжданите кинозвезди – Чарли Шийн (ТВ сериала „Двама мъже и половина“) и Линдзи Лоън („Гадни момичета“) – издава любопитни подробности около сценария на филма, взел “на мушка” част от хитовите кинопродукции през последните години.

Още първите секунди на видеото ни пренасят в зловещата атмосфера на психо трилъра „Мама“ на Гилермо дел Торо, за да се срещнем малко по-късно със света на „Паранормална активност“, „Хижа в гората“ и „Злите мъртви“. Други продукции, които пародира поредният „Страшен филм“ са „Генезис“, „Черен лебед“, „Игрите на глада“ и „Възходът на планетата на маймуните“.

Снуп Дог изтрещява тотално в лудницата "Страшен филм" 5

В пародийно-злокобното изживяване ще се впусне цяла банда лоши холивудски момичета, в това число Ашли Тисдейл (ТВ сериала „Сабрина, младата вещица“), Сара Хиланд (ТВ сериала „Модерно семейство“), Катрина Боуден („Американски пай: Отново заедно“), Моли Шанън („Анализирай това“),  Хедър Локлиър (ТВ сериала „Жега в Кливланд“) и Кейт Уолш (ТВ сериалите „Частна практика“ и „Анатомията на Грей“).

Снуп Дог изтрещява тотално в лудницата "Страшен филм" 5

Мъжката част на актьорския състав пък включва имената на Саймън Рекс (ТВ сериала „Какво харесвам в теб“), Дж. П. Ману („Позабременяла“), Крис Елиът („Диктаторът“) и Джери О’Конъл (ТВ сериалите „Срещи с Джордан“ и „Лас Вегас“).

Дръпни козче и отивай на примиерата. „Страшен филм“ 5 ще бъде по кината у нас на 19 април 2013 година. Да си знаеш!