in ,

Кобра, трябва да набиеш и тези (СПИСЪК)

Снимка: Sportal.bg

Мачкай, Кобра, мачкай! Кубрат Пулев чака мач срещу Антъни Джошуа за световната титла, брато. Дали в крайна сметка ще има такъв двубой или не, все още не знаем, но Кобрата трябва да има подходящи съперници, за да е готов при насрочването на евентуален сблъсък. Именно заради това решихме да направим списък с хора, които Пулев трябва да нашамари, за да е във форма за Джошуа. Няма нужда от гала вечер в “Арена Армеец”. Кобрата може да ги покани при НДК на Пилоните, че е широко, и там да ги бие един по един. Ние ще броим вместо съдия и ще се смеем злорадо, защото тези наистина си плачат за бой.

Домус ага

Феновете на “Левски” го мразят, тези на ЦСКА го ненавиждат повече и от Сектор “Б”. Тайничко българските спортни журналисти също не могат да го дишат, но нямат думата, защото Киро Гела е завзел всичко.

Един мач между Кобрата и Домус ага ще сбъдне много мечти. За пръв път ще видим бизнесмена без любимата му прическа, а това ще стане още в края на първия рунд. На почивките пък вместо яки Цецки да обикалят с табелки, същата функция ще бъде изпълнявана от един… сакат орел. Вариантът обаче Домуса да си купи някой чужденец боксьор, който да го представлява, не е никак малка, съдейки по бизнес проекта му.

Чалгар

Няма да е много равностоен бой, но все пак има причини, за да настояваме такава схватка все пак да се проведе. Имаме усещането обаче, че нещо сме пропуснали и Кобрата вече е набил част от чалгарите, съдейки по видеата на вторите.

Ето едно изпълнение, което като че ли е от човек, който е отнесъл 1-2 нокдауна от Пулев.

Цецките с кифленски статуси

Да, кофти ще е Кобрата да млати душманската някоя Цецка, но във Фейсбук е пълно с компетентни женски, които дразнят. Те хейтват всичко, за което останалите пишат. Това е така, защото търсят внимание с “остроумните” си включвания. Дори в нашата книга “Наръчникът на едно брато” сме отделили цяла глава за тъпите кифленски статуси.

Последният култов пример е: “Ако е вярно, че сексът топи калории, то тогава не сте дебели, а недоебани…”

Много оригинално, нали? Да ти умре конят от гъдел. И това от Цецка, която е изяла повече пържени филии от получените си през живота оргазми. Кобра, удри с кеф!

Български политик

Който и да е! Кобрата трябва да счупи зъбите поне на един. Иска ни се и на двама да е. Тези самозабравили се торове следва да бъдат бити само в носа и устата, за да не могат да дишат и да не могат да приказват повече лайна. Писнало ни е на хойчето да им слушаме тъпите речи, популистките изказвания и долните лъжи, с които омайват електората. Чудим се обаче и на хората, които продължават да гласуват за едни и същи негодници…

Клоунът Пениуайз

Шибаният клоун от “То”, брато! Деба и нагримираното изчадие! Заради филма от 1990-та имахме трудно детство, а сега, през септември, идва нова версия по едноименния роман на Стивън Кинг. Откакто гледахме трейлъра на предстоящата премиера си ляхме куршум, михме се със светена вода и продължаваме да спим с дафинов лист под възглавницата, за да борим кошмарите. Искаме от Кобрата така да бие шибания клоун, че да не се знае това по ръкавиците кръв ли е, грим ли е, говно ли е…

Български футболист

Каквото и да кажем за тези, все ще е малко. Само бой може да ги вкара в правия път. Пулев има нужната сила, за да ги почне по домова книга. Брато, забележи как почти няма български мач, в който даден отбор да направи повече от 3 точни паса в половината на противника. Това не е за бой, това направо е за разстрел. Отгоре на всичко ни искат и пари да ги гледаме. Пичове, вие трябва да давате пари, за да ви гледаме. Не сте сериозни.

https://goo.gl/r4jjae

Кефи ли те?

Луд вратар направи 60-метров рейд с топката (ВИДЕО)

Майка и баща държат 30 години детето си в кафез (ВИДЕО)