in , ,

Филмите, които да гледаш през мразовития уикенд


Малко са удоволствията, които могат да се съревнованат с това да мързелуваш цял уикенд в кревата и да гледаш филм след филм или да четеш някоя интересна книга.

Книгата, която можем да ти препоръчаме е нашата – “Наръчникът на едно брато”, но ако си на тема филми и там можем да ударим едно рамо.

Даваме ти 3 филма, с които да си запълниш времето предвид ниските температури навън.

Пряко включване/ Frequency

Има такъв сериал, но има и филм от 2000 година. Оценката в IMDb е 7.4, което подсказва за добър развой.
За какво става въпрос? По време на изключително рядко настъпващи атмосферни влияния, Джон открива старата любителска станция на баща си. Той влиза във връзка с човек, с когото разговаря за събития с много стара дата и който не живее в настоящето. Изуменият Джон открива, че това всъщност е баща му. Твърдо решен да промени трагичното събитие от миналото, Джон го предупреждава за грешката, която е допуснал някога и, която ще струва живота му.

Косвена красота/ Collateral Beauty

 

Филм с любимия ни Уил Смит. Малко по-тежък е, но засисилът е много добър, а оценката в IMDb обидно ниска.
Резуме: Когато животът на преуспяващ мениджър в областта на рекламата е разтърсен от трагично събитие, той изпада в тежка криза. И докато загрижените му приятели отчаяно се опитват да намерят отново връзка с него, той търси отговори от Вселената чрез писане на писма до Любовта, Времето и Смъртта. Неочаквано бележките му получават отговор и той започва да разбира как тези константи се преплитат в един напълно изживян живот, и дори в най-голямата загуба може да бъде открит смисъл и красота.

Добре дошли на юг/Benvenuti Al Sud

Италианското кино е класа, брато. Този филм ще те разсмее и е отличен вариант за мразовит ден като днешния. Расист от Милано, работещ в Пощенските служби, е преместен в друг офис – в малко градче в южната част на страната. След много комични ситуации, той се вклюбва в градчето и в хората в него. Филмът дава нов и достоверен поглед върху разликите между хората в италианските Север и Юг. Филмът е римейк на изключително успешния френски филм “Bienvenue chez les ch’tis”.

Кефи ли те?

“Досиетата Х” се завръщат с още един нов сезон

Играем тези 5 мача с общ коефициент 12