in

9 души познаха резултата на Барса – Юве, жребий определи 2-ма победители (ВИДЕО)


Цели 9 читатели на Brato.bg познаха точния резултат на мача Барселона – Ювентус в нашата игра снощи. Позналите заложиха на скучното 0:0, с което се измъкнаха от неловкия момент да прогнозират и евентуалните голмайстори на “Камп Ноу”.

В крайна сметка гол в Каталуния не падна. Гостите от Торино празнуваха класиране на 1/2-финалите, а Антони Тони, Христо Камбосев, Владислав Бойшин, Пантата Павлов, Живко Стойчев, Георги Димитров, Преслав Бурлаков, Антон Кукушев и Наим Наим се поздравиха с успешна прогноза.

За голямо тяхно съжаление броят на позналите е повече от предвидената награда. Затова още снощи дадохме условие на играта, че ще се тегли жребий. И все пак ще дадем не една, а две книги “Наръчникът на едно брато”.

Признаваме, че не сме експерти в тегленето на жребий, но нямахме време да отскочим до Нион, където УЕФА и ония гологлавия джуркат топките за евротурнирите. Затова сложихме официалния ни анцунг, изрязахме ноктите и разкарахме развалените вече великденски яйца от масата. Ето какво се получи…

Имената на всички познали!

Победителите: Антони Тони и Живко Стойчев! 

Кефи ли те?

Помниш ли тези деца актьори? (СНИМКИ)

Най-извратените понички, с които не бихме закусили (СНИМКИ)