in

Kamenitza Фен Купа ще сбъдва мечти за 15-та поредна година

За 15-та поредна година най-големият и вълнуващ футболен турнир за приятели в България, Kamenitza Фен Купа, ще превърне лятото в серия от незабравими футболни емоции. Турнирът без капка фалш отново ще даде шанс на футболните фенове от цяла България да сбъднат мечтата си, докато практикуват любимия си спорт в професионални условия.

Това беше оповестено днес на специална пресконференция в присъствието на множество приятели и партньори на турнира, в новооткрития магазин Joma, на бул. Витоша 118. Сред официалните гости бяха знаменитите футболни ветерани Велислав Вуцов, Викторио Павлов, селекционер на юношеския национален отбор до 16 години, Владимир Иванов, старши треньор на „Славия“, Румен Вълков, президент на аматьорската футболна лига и член на изп. ком. на БФС, Христо Йовов – Бижутера, бивш футболист на „Левски“, и Ваня Джаферович, бивш футболист и капитан на „Берое“.

В рамките на събитието стана ясно, че основните промени за този сезон са нова игрова схема с 10 регионални полуфинала и нова голяма награда. Първият полуфинален кръг ще се проведе в Стара Загора. Там ще премерят сили тимовете от Стара Загора и Сливен. Тъй като този сезон турнирът се провежда под мотото “Без капка фалш”, организаторите са решили да дадат думата на участниците и да позволят на националните шампиони сами да изберат кой техен любим футболен отбор в рамките на Европа искат да гледат на живо. Турнирът няма да изневери на традициите си и отново ще облече с професионални футболни екипи Joma всички отбори, преминали успешно през квалификационната фаза. Тази година обаче качеството на екипите ще е на още по-високо ниво и по нищо няма да отстъпва на екипите на професионалните отбори от А група.

„Както знаете, Kamenitza е бирата, която винаги е подкрепяла българския футбол. Най-яркото изражение на тази подкрепа е именно Kamenitza Фен Купа – турнирът без капка фалш. Вече 15 години ние и нашите партньори правим всичко по силите си, за да може Фен Купа да продължи да се развива, запазвайки своята уникална мащабност“, сподели по време на събитието Желяз Кольовски, старши бранд мениджър на Kamenitza.

Кефи ли те?

Съдийката Денис, която знае как да вдига флага (СНИМКИ)

Дай прогноза за Барселона – Ювентус и спечели награда от Брато.бг