in ,

Поръчки от чужбина за “Наръчникът на едно брато”

В последните дни получихме доста запитвания за това как “Наръчникът на едно брато” може да бъде поръчан в чужбина. След като проучихме въпроса, хвърлихме боб и играхме на ези-тура стигнахме до заключението, че най-добрия начин да се сдобиеш с книгата е чрез… български пощи, брато.

Това е най-евтиният и прагматичен вариант. Дори тествахме с пратка до Германия, която беше доставена за 4 работни дни. Ерекция, нали?

Как да направиш поръчката? Превеждаш 14,99 лв. за книгата + още 13,80 лв. за доставка в Европа (изчисли за всеки случай предварително чрез тарифния калкулатор) по БАНКОВ ПЪТ на тази сметка:

МЕДИАБИТ ООД – ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

IBAN: BG43FINV91501015999565
BIC: FINVBGSF

След това пишеш на мейл [email protected] да кажеш, че си платил и ни даваш на ЛАТИНИЦА две имена, точен адрес (държава, град, улица номер) пощенски код за неселеното място. Веднага правим справка за плащането и тичаме на спринт с риск да скъсаме менискус до пощата, за да ти пратим “Наръчникът на едно брато”.

Препоръчваме ти преди да платиш за всеки случай да си изчислиш колко излиза доставката на тарифния калкулатор на български пощи ТУК. За пратките извън Европа е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

В тарифния калкулатор попълваш по следния начин:

Вид на пратката: Печатно произведение
Тегло: от 351 до 500 гр.
С предимство
+ препоръка

От нас това, от Коце Маца повече.

Чакаме включване и благодарим за съпорта, брато!

Кефи ли те?

Матю Макконъхи с роля в “Тъмната кула” по Стивън Кинг (ТРЕЙЛЪР)

Гледаме “Байерн”, “Барса”, “Реал” и “Ювентус” в един ден