in ,

Да те обръсне жена, брато

Поли Деянова от Navona Health and Beauty Studio не е само фризьор, брато. Тя има скрит талант – класическото мъжко бръснене. Може да има и други, но не знаем за тях. Какво толкова има в едно мъжко бръснене и защо да се оставиш в ръцете точно пък на жена да ви го направи? Даваме възможност на Поли да обясни.

Защо пък да не се обръснем сами вкъщи?
Това е ежедневие за повечето мъже. А ако говорим за бръсненето в салон, това е ритуал. А защо да изберем бръснарницата? Защото това е изживяване, което само бръснарят може да ти даде. Тук говорим за ритуал, който продължава средно от 30 до 50 мин. В тези минути мъжете биват не само обръснати, но и обгрижени. Обгрижени не само в гладкото бръснене, а и в грижата за тяхната кожа на лицето. Това е много важно, за да не се получава обриване и дразнене на кожата.

Добре, че разясни да не стане объркване. А я кажи, има ли мода в мъжките бради?
Мода винаги има, а в модата за брада тя е необятна. Има толкова много варианти за визията на една брада, така че да можем ние бръснарите да угодим на всякакви желания.

Не е ли опасен тоя бръснач?
Опасен е! Ха-ха! Разбира се, човекът, на когото се доверявате, трябва да има квалификацията за бръснар. Бръсненето не е опасно за този, който знае как да го направи. Има стъпки и правила и когато се спазват, всичко ще бъде наред.

А ако не искам да съм гладко избръснат?
Може просто да оформяте брадата си и да я поддържате, за да изглежда тя добре. Добре изглеждащата брада си личи от далеч. Поддръжката на брадата е в няколко лесни стъпки и всеки мъж, дори в забързаното ежедневие може да я приведе в отличен вид.

Жените какво харесват повече – дълги бради, леко набола брада или гладко избръснат? Да си знаем…
Ако трябва да отговоря за себе си, харесвам всички разновидности на брада. Ако мъжът полага нужните грижи за своята брада, независимо дали тя съществува или не, мисля че всяка жена ще хареса и оцени добре изглеждащата визия на мъжа. Да не забравяме, че мъжът с брада изглежда по мъжествен, а голяма част от жените търсят точно това в мъжа до себе си.

Ако искаш да покажеш брадата си на Поли, ето къде можеш да го направиш.

https://goo.gl/r4jjae

Кефи ли те?

Виж новия трейлър на биографичния филм за Тупак Шакур „All Eyez on Me”

Плащат 32 000 лева на хора, за да си лежат 2 месеца