in ,

Доставихме лично първите поръчки на книгата “Наръчникът на едно брато”

 

Оптимисти сме, брато. Заредени сме с положителна енергия от десетките млади българи, които срещнахме през последната седмица. Една наша инициатива ни достави огромно удоволствие без да сме очаквали подобен ефект.

Какво сме направили толкова ли? Веднага ти казваме. Екипът на Brato.bg реши в знак на признателност към своите читатели да достави лично първите поръчки на “Наръчникът на едно брато” в София. Искаше ни се да обиколим и останалите градове, но уви – шефът не дава. И ние като теб си имаме собствена професия и ходим в офис от 9 до 5 или поне се опитваме да спазваме този график.

От десетките ни срещи можем да заключим, че читателите на Brato.bg  са широко усмихнати, енергични и интелигентни. Мъжкият хумор на ударни дози, който се открива в книгата ни, е добре приет. Отдъхваме си и бършем потта от челото.

Ще се опитаме и в бъдеще част от поръчките да изпълняваме сами. Не обещавaме, че ще имаме сили за всичко, но ще опитаме, а пък ако ни уволнят, ще те молим после да ни вземеш при теб на работа. И на нас ни се иска книгата ни да се продава в книжарниците, но няма да се оставим да ни извиват ръцете и да крадат труда ни с идиотски проценти. Да се шибат!

Обещаваме и на читателите ни от другите градове, че когато минаваме през тях, да се отбиваме в случай на поръчки. Пък ако сипят по ракия, може и да поостанем. Още веднъж благодарим, че нашият труд ти носи положителни емоции.

Поръчай книгата ТУК! 

Кефи ли те?

Том Круз влиза в света на чудовищата в новия трейлър на “Мумията”

Животните, на които не им пука от нищо (СНИМКИ)