in

The Fitness Chef: 5 яки съвета за подготовка за партито на Брато


Броени часове остават до партито, брато! Тик-так! Пак тик и пак так. Купили сме си ново парфюмче, сменили сме чорапите със здрави. В трескава подготовка е и най-здравото брато – Емануел Июджи – The Fitness Chef. Той също ще се качи на сцената, за да те предизвика животинското у теб. Преди обаче това да се случи, той има съвети към теб за стабилна подготовка за Първоаприлския запой тази вечер. ТАЗИ!

1. Предвид наличието на алкохол, най-вероятно повечето от нас ще се напият и на другия ден ще са аут, заради последвалия махмурлук. Тук идва магическата сила на аспержите, които съдържат специални ензими подпомагащи разграждането на алкохола. Така че, зареди се с аспержи за другият ден, препоръчително да са от пазара – там са 6,99 връзката ! 😀

2. Преди всяко парти е добре да се погрижим за външния си вид и не говоря за дрехите или прическата, а за мускулите! Направи малко лицеви вкъщи или ако си забравил – в тоалетната. Но задължително си свали блузата преди това, за да не я изпотиш! Винаги е по-добре да си здрав и пиян от колкото само пиян.

3. Не тренирай няколко дни преди това! Не се знае каква изненада или състезание те чака на партито и трябва да си на ниво. А ако си тренирал скоро, алкохолът ще те хване по-лесно, затова най-добре си дай поне ден почивка.

4. Задължително яж нещо по-мазничко вкъщи – мусакичка, баница, свинско с ориз, богато на въглехидрати и мазнини, за да те държи по-дълго сит. Първо не се знае какво ще има там и второ ще имаш повече пари за всичко останало!

5. Развали си парите на дребно, за да ти изглежда по-голям портфейла и облечи анцунг на адидас – така ще си 100% батка!

Кефи ли те?

Ето как може да вземеш книгата “Наръчникът на едно брато”

Днес е големият ден