in

Доживяхме: България се класира на Евро 2017 (ВИДЕО)


Няма да повярваш, брато, но много неща се случиха в понеделник вечер. Освен че “Шоуто на Слави” бе цензурирано, България се класира на голям форум.

Националният отбор до 19 години надви Босна и Херцеговина с 3:1 и ще играе на финалите в Грузия това лято. Тимът на Ангел Стойков събра общо 7 точки след успеха над Франция с 2:1 и равенството с Израел.

Талантът на “Славия” Калоян Кръстев вкара два гола, а един добави Георги Русев. Така “лъвовете” извоюваха своето място на големия форум и за пръв път от много време не ние, а нашите съперници от квалификациите ще гледат пред телевизора мачовете на истината.

Като прибавим към тази победа и онази от събота срещу Холандия на първия отбор, можем спокойно да си отдъхнем, че доживяхме отново да се гордеем с родните футболисти. Надяваме се това да не е само един миг на храброст, а да се превърне отново в константна величина и всички да се съобразяват с България.

БЪЛГАРИЯ: Даниел Наумов, Андреа Христов, Ангел Лясков, Петър Генчев, Ивайло Найденов (32-Ковачев), Георги Янев, Тонислав Йорданов (80-Добрев), Георги Русев, Петко Христов, Калоян Кръстев, Асен Чандъров (57-Климентов)

Селекционер: Ангел Стойков

Кефи ли те?

Мистър Бийн също попадна под прицела на Фотошоп мастърите (КОЛАЖИ)

Ето защо жените живеят по-дълго от мъжете