in , ,

Представяме първата си книга и още причини да дойдеш на партито на Брато

Ако все още не си разбрал, брато, на 1 април ще избухнем с първото в историята парти на сайта. Купонът ще се състои в Плейграунд, Парадайс център, където ще стартира в типичен балкански стил точно в 20:00 часа. Пак казваме – 1 април.

Нетърпеливите вече си взеха билети на промоция, ако и ти искаш, можеш да го направиш ТУК. На място ако дойдеш, също няма да те върнем.

За събитието сме ти подготвили богата като български политик програма, а след края й купонът тепърва започва. Ще има Цецки, ще има фотографи, червен килим и много палави изненади.

За да си напълно осведомен какво предстои, решихме да го опишем в един материал, за да те подгреем емоционално за купона.

Ето и няколко причини да дойдеш на Първоаприлския запой тази събота:

Не е шега

В началото, когато обявихме на всеослушание, че вдигаме як купон на 1 април, всички предположиха, че става въпрос за много тъпа шега, брато. Прав си, шегите ни са тъпи, но в случая ВСИЧКО Е ИСТИНА. Верно, бе, дееба! Избрахме този ден, защото най-добре пасва на характера на нашата медия – забавна, закачлива и шеговита. 

Представяме първата си книга

На партито ще представим литературния ни дебют. Това е книгата “Наръчникът на едно брато”, която ще се взима като топъл хляб. Якото е, че самият ти, нашият читател, помогна в избора на заглавие. Искахме да си част от процеса и да създаваш с нас.

Евтина пиячка

Няма да те лъжем, брато – пиенето на партито ще се плаща. За сметка на това домакините от Плейграунд са подготвили оферти, предразполагащи за Първоаприлски запой.

Ще можеш да се запознаеш с нас

Близо 4 години стоим зад компютъра и се опитваме да ти правим деня малко по-готин. На 1 април тази преграда ще падне, ще видиш кой стои зад проекта Bratо.bg. Ще осъзнаеш що за лешпери сме, ще си направим селфи и ще лаем заедно като кучета. За последното ще разбереш на самото парти.

Програмата

Всеки ден можеш да отидеш на дискотека, брато. Да си платиш входа и да чакаш Dj да пусне любимата ти песен. Ние имаме по-различно предложение – на цената на вход за дискотека ще получиш стендъп комеди от професионалиста Георги Величков JR, музика на живо от Оги*23, шоуто ще бъде водено от Лудия репортер с истинското име Даниел Петканов, ще имаш възможността самият ти да се качиш на сцената и да се включиш в игрите, които сме ти подготвили. След края на официалната част Насио Монов ще се погрижи за дискотечната част и ще пуска само най-яките хитове. Част от гост изпълнителите ще прочетат по някой и друг мръсен пасаж от книгата “Наръчникът на едно брато”, а накрая ще изпеят и химна на сайта.

Цецките

Знаем се, брато, а и вече получихме запитвания по този въпрос. Може да сме сайт с мъжка насоченост, но повече от 40% от аудиторията ни е женска. Десетки Цецки вече ни писаха, че ще бъдат част от партито, някои се похвалиха и с билети, а ние сме сигурни, че броят им ще набъбне като женски гърди пред менструация. 

Игрите

Ще има турнир по джаги и бийр понг, брато. Още при пристигането ти на мястото на събитието ще видиш урничките, в които можеш да пуснеш твоето име за една от двете надпревари. За джаги турнира трябва да напишеш две имена, тъй като турнирът ще е по двойки. От сега ти казваме, че можеш да си избереш само едно състезание. Победителите ще получат “Наръчникът на едно брато” безплатно.

Социални мрежи

Присъстващите на Първоаприлски запой ще имат шанса да съборят социалните мрежи, брато. Гарантираме, че всяка качена снимка във Фейсбук ще предизвика фурор, защото партито предразполага към нестандартни пози. Звучи малко крайно, но ще се увериш сам в казаното.

Кефи ли те?

320 коня дават крила на новия Civic Type R

Хитра реклама: Дъжд от текила в Мексико (ВИДЕО)