Пиеш литър уиски за под 50 лева на партито на Brato.bg


Часовникът енергично тик-така, брато, а уреченият час наближава. Тик-так, тик-так! Часът, в който ще стартира първото в историята парти на BRA-TO-BG и не без помощта на FlyEvents.bg. Много неща ще се случат в нощта на 1 срещу 2 април в Playground, Paradise Center, но не всички ще са за разказване.

Съществува легенда, че има хора, които могат да се забавляват и без алкохол, но ние поне не сме от тях. Като любители на чашката сме ти приготвили оферти, които да бъдат по джоба ти. Желанието ни е да се забавляваш на макс, а ние никога не сме се кефили на лъскавите дискотеки и солените им менюта. Няма шанс!

Именно това е и причината сега да ти разкрием част от менюто ни, за да си подготвен предварително. Искаме да се чувстваш максимално комфортно, нищо да не ти липсва, а на следващия ден да се събудиш с усещането, че си изкарал една от най-добрите си вечери. Нещо средно между абитурентски бал и 18-и рожден ден, ама не точно. Купи билети предварително ТУК!

Следи всичко най-интересно преди събитието ТУК! Историческото първо парти на брато ще се състои на 1 април от 20:00 ч. в Playground, Paradise Center. Водещ ще е интелигентният и вечно ухилен Daniel Petkanov, познат от Нова ТВ като Лудия репортер. Част от програмата са страхотните пичове Ogi*23, уникалното стендъп комеди шоу на JR, а за музиката ще се грижи майсторът зад пулта Nasio Monov. Черешката на тортата е представянето на книгата "Наръчникът на едно брато".Събитието е организирано съвместно с FlyEvents. ТАГНИ приятел, за да СПЕЧЕЛИШ БЕЗПЛАТЕН ДВОЕН БИЛЕТ за събитието. Петима души ще грабнат тази награда. Билети с отстъпка тук: http://bilet.bg/pyrvoaprilski-zapoi-01-04-2017/

Posted by брато on Tuesday, 21 March 2017