in ,

Читател на Brato.bg открива Първоаприлски запой


Броени дни остават до първото в историята парти на Brato.bg и аверите от FlyEvents.bg. Всичко е планирано, тежки приготовления текат от 8 сутринта до късните часове, в които нормалните хора разпускат с бира, а късметлиите – със секс.

Ние обаче сме твърдо решени да се погрижим и за най-малкия детайл, така че тези удоволствия в момента остават далеч от нас. Част от Първоаприлския запой, освен Ogi*23, Насио Монов, JR и Лудия репортер, ще бъде и Цветомир Цонев. Братото пръв се отзова на поканата ни, отправена към теб и всички наши читатели. Искахме да дадем поле за изява на тези, които редовно отварят и затварят сайта с усмивка. Да се почустват и те част от купона и от екипа. Е, бате Цецо се реши ще излезе пред публика. Какво ти е подготвил? Тайна, но предвид 15-те му години на сцена, не очаквай да се издъни, брато. Няма шанс.

Срещнахме се с него, за да се уверим, че е напълно решен на това свое действие и няма хън-мън. Разпитахме го, изглежда повече от уверен.

– Защо решиш да излезеш на сцената?
Защото обичам да забавлявам публиката. На сцената се чувствам в свои води.

– Какво да очакват зрителите?
– Зрителите могат да очакват най-доброто от мен – добра музика, брато .Занимавам се доста време с двете неща, които ще покажа. Въпреки че са коренно различни едно от друго, и на двете съм печелил престижни места по национални конкурси.

– Защо четеш Brato.bg?
– Има доста интересни и забавни статии, които ме разтоварват от напрегнатото ми ежедневие. Любимата ми статия е ” Дневникът на Дядо Коледа в България”. За Братоци и Цецки, които не са я чели, силно препоръчвам !

– Какво очакваш от партито на Брато?
– Купон на макс и яко разбивация, брато!

Кефи ли те?

Пускат бира “Игра на тронове” по повод 7-ия сезон

Фото шедьоври от руски сватби