in ,

Лудия репортер открива първото парти на Брато


Нещо епично предстои да се случи на 1 април, брато. Точно в 20:00 часа ще стартира в типичен балкански стил дебютното парти на Brato.bg – Първоаприлски запой. Със стабилното съдействие на Fly Events сме ти подготвили огромна доза смях, която да преглъщаш на малки хапки с помощта на качествен алкохол.

На партито ще бъде представена КУЛТОВАТА КНИГА, издадена от екипа на сайта – “Наръчникът на едно брато”. В нея ще откриеш ценни съвети – защо не бива да се връщаш при бившата, кои са любимите пози на жените в секса, кои са колите, които всеки българин трябва да е карал, както и други есенциални аспекти от живия живот.

На събитието сме скрили за всекиго по нещо, което да кара човек да потръпне като при при допир с мустака на Милко Калайджиев – от гейминг турнир и джаги до beer pong, танци, скечове и наши авторски материали, които никога няма да остареят.

За да сме сигурни, че ще се събудиш на следващата сутрин с “Уау” (дори и без наличието на ясни спомени) за твоето настроение ще се грижат – Оги 23 и стендъп комеди шоуто на Георги Величков – JR, зад пулта ще бъде Насио Монов.

Водещ на събитието ще бъде човекът, който се страхуваш да срещнеш, когато си на разходка – Даниел Петканов, познат като Лудия репортер. На сцената ще се качат и най-артистичните гости на събитието, желаещи да се изявят. Има такива, първите вече се записаха.

ЗА BRATO.BG

Казвали сме го преди, ще го кажем и сега. Създадохме този проект преди повече от три години с ясната идея, че журналистиката у нас е непознат занаят за мнозина. Съществуват единствено PR-и, катастрофи и всякакви черни новини, които те карат да оставиш вечерята настрани от отвращение.

Истината е, че на този свят има много поводи да се усмихнеш. Всеки ден се случва нещо хубаво, нещо положително, което заслужава внимание. Brato.bg ти предоставя различната гледна точка, която ще те накара да се посмееш, а понякога и да си поплачеш от смях.

Дата: 1 април, 2017 г.

Час: 20:00 ч.

Място: Playground, Paradise Center

Присъствието е по-скоро със задължителен, отколкото с пожелателен характер! Затова благодарим, че ще дойдеш!

Цена на билета – 10 лева на място или 20 лева за билет + книгата “Наръчникът на едно брато”.

На сайта Ticketlogic.bg са пуснати ограничен брой пропуски на цена от 15 лева за 2 билета.

Лица под 18 години няма да бъдат допускани на събитието.

Кефи ли те?

Гаврят с колажи играч за симулация (СНИМКИ)

Татко прави уникални тостове на дъщеря си всяка сутрин (СНИМКИ)