in

Стоичков се връща в игра за “Барса” на “Олд Трафорд”


Христо Стоичков отново ще облече екипа на любимата “Барселона”, брато. Той ще изведе каталунците в епичен дуел срещу „Манчестър Юнайтед”. Двата отбора се разбраха за два благотворителни мача с обещание, че ще участват най-големите имена в историята. Христо Стоичков, Роналд де Бур, Едмилсон и Витор Байа са сигурни участници за „Барса”, твърди популярният футболен сайт „Гол”.

„Камп Ноу” ще е първи домакин в голямото съперничество. Мачът ще е на 30 юни от 20 часа българско време. Реваншът на „Олд Трафорд” ще е на 2 септември. За легендите на „Барселона” това ще е дебют на родна земя. Миналата година за първи път те играха в мексиканския град Керетаро, когато Стоичков изведе тима с капитанската лента. Сета де очаква да се включи и Роналдиньо като нов посланик на „Барса” по света.

От „Манчестър Юнайтед” още не се обявили кои ще са легендите. Но се очаква да играят Дейвид Бекъм, Рой Кийн, Пол Скоулс, Райън Гигс и компания.

Грандовете от Испания и Англия направиха епични двубои в Шампионската лига през 1994 година. Тогава на „Камп Ноу” Стоичков и Ромарио вкараха по два гола за разгрома са 4:0. Първият двубой на „Олд Трафорд” завърши 2:2. По-късно в турнира „Барса” падна с 0:4 на финал от „Милан” в Атина.
Средствата от двата двубоя ще бъдат дадени за благотворителните фондации, спонсорирани от клубовете.

Кефи ли те?

Продава се колата, в която убиха Tupac, цената е фиксирана (СНИМКИ)

Мъж се намушка с нож, за да не отиде на работа