in ,

Прости ни, брато!

Днес е голям ден, брато. Днес искаме и даваме прошка. Това е висша християнска добродетел, която бежанците около Нов български университет не разбират добре. Те разбират само от тоягата, но ние нема да ходим да се бием сега с тях, щото имаме работа.

В деня за прошка искаме да се обърнем към теб, брато, за да ти искаме прошка. Взаимното уважение трябва да продължи, защото ти готвим ебати яките изненади. 

Прости ни за това, че ти крадем от времето. Знаем, че отваряш сайта и Фейсбук страницата ни често, когато си на работа, когато шофираш, когато си с гаджето. Шефът, другите участници в движението и Цецка могат да ти направят сериозни проблеми. Ние поемаме вината. Ако те уволнят, ако се блъснеш, ако твоята скъса с теб, понеже ни четеш, докато правите секс, прости ни!

Прости ни и за това, че не познаваме мачовете, които залагаме. Мамицата им мръсна продажна! Залагаме на логиката, правим проучвания, сондираме мнения от миризливи пичове, залагащи цел живот. И пак не става, да. Не става, защото лесните пари не са за всеки, а и както намекнахме, футболът е станал повече бизнес, отколкото емоция и логика. Серем на тоо бизнес. За парите също не се сърди. Вярваме, че щом не идват, значи не им е времето. Парите са енергия. Трябва да си готов за тях.

Прости ни, че качваме яки мацки в една от категориите на сайта ни. Това вдига твоите изисквания към Цецките и трудно ще си намериш място, където да си го пъхнеш. Прости ни, че засега не можем да ти осигурим топла цица.

Прости ни, че всяка сутрин и всяка вечер разголени мадами те поздравяват с голите си дупета и прекрасните си форми.

Прости ни също, че още не сме направили парти на Брато.бг с пиене и забавления. И това ще стане, обещаваме!

Помни, че най-човешкото е да прощаваме и да искаме прошка, брато. Няма по-готино от това да започнеш отначало. Трудно ще си целунем взаимно ръка, защото комуникираме с теб през монитора или екрана на умния ти телефон. Ти обаче можеш да целунеш ръка на родителите си и да им искаш прошка. Сто процента има някой възел, създаден във времето, който чака да бъде освободен. Няколко такива носят криза. Кризите са неизбежни, но когато има възможност за развързване на възли, действай! Една криза в отношенията по-малко си е чиста победа.

 

Екипът на Брато.бг

Кефи ли те?

Футболист се сби с таблото на четвъртия съдия (ВИДЕО)

Новата Nokia 3310 е с цена от под 100 лева