in , ,

Новият хипи ван на “Фолксваген” ще се зарежда с ток за 30 минути


“Фолксваген” се готвят да излязат на пазара с нов, подобрен прототип на своя всеизвестен ван за хипита, брато. Знаем го от “Скуби ду”, където Шаги управляваше такъв. В този случай возилото ще впечатлява с визията си, наподобяваща на возило от фантастичен филм с Уил Смит.

Возилото ще бъде изцяло електрифицирано и ще се захранва с йонна батерия 110 кВтч, която ще се зарежда до 80% само за 30 минути. Ванът ще бъде 8-местен и ще има функции за самостоятелно шофиране, което означава, че превозното средство ще събира данни от трафика с помощта на своите камери, лазерна, ултразвукови и радарни сензори, както и други екстри. Ванът ще впечатлява с гъвкавостта си, ще съхранява лични данни за седалката и настройките на климатика.
Въпреки многото информация за I.D Buzz, все още няма информация кога ще бъде пуснат на пазара. През последните 15 години “Фолксваген” представи множество концепции за миниван, вдъхновени от култовия хипи микробус, но никой от тях не стигна до производството. Засега Buzz изглежда като друг празно обещание, но се надяваме, че грешим.

Кефи ли те?

Как екипът на Brato.bg отговори на нагла кражба на авторски труд

Божинов пее “Трепни”, но с негов текст (ВИДЕО)