in , ,

Новите епизоди на „Туин Пийкс“ от 21-ви май по телевизията

Един от най-любимите ни серили се завръща, брато! Третият сезон на „Туин Пийкс“, чакан вече 25 години, има дата за премиерата си. Историята на Лора Палмър, специален агент Дейл Купър и зловещото планинско градче продължава на 21 май тази година, от 21 часа по „Шоутайм“ (т.е. в малките часове на 22-и у нас). В Замундата ще е ден-два по-късно.

Премиерната серия ще е цели два часа – първите от общо 18-те, които Дейвид Невинс от „Шоутайм“ описва като „чиста хероинова версия на Дейвид Линч“. Третият и четвъртият епизод ще бъдат достъпни за абонатите на телевизионната мрежа веднага след излъчването на премиерата.

Преди около девет месеца бе оповестен пълният списък на актьорите, които ще вземат участие в новия сезон – над 200 имена, сред които имаше доста любопитни изненади. Със сигурност ще видим отново Кайл Маклоклан като специален агент Дейл Купър, отново ще зърнем (по някакъв начин) Шерил Лий, която играе убитата още в самото начало на сериала Лора Палмър. Потвърдено е участието и на Шерилин Фен, която е в ролята на Одри Хорн.

През 2017-а в зловещото градче с красивия водопад ще гледаме също Моника Белучи, Тим Рот, Джим Белуши и Дейвид Духовни. Нови герои ще се играят от Наоми Уотс, Том Сайзмор, Аманда Сайфред, Матю Лилард, Хейли Гейтс, Ашли Джъд, както и от музикантите Еди Ведър от „Пърл Джем“ и Трент Резнър от „Найн Инч Нейлс“.

Духовни е сред актьорите, които имаха малки роли в оригиналните серии. Заедно с него подобно завръщане ще направят Алиша Уит и Дейвид Патрик Кели – както и Хари Дийн Стентън, който игра в пълнометражния „Туин Пийкс: Огън, следвай ме“.

Както може да се очаква, абсолютно нищо около сюжета на Дейвид Линч и Марк Фрост не се знае. Дори да се появят някакви слухове обаче, те няма да са това, което са. Защото се случва отново – 25 години по-късно.

Кефи ли те?

Най-яките неща, които да ти се случат през 2017 г.

Традицията продължава: Над 200 души влязоха в метрото по гащи (СНИМКИ)