in

5 невъзможни футболни прогнози, на които да чакаш голям кеш

Днес е пореден ден за футболни залози, брато. Ние не се славим с най-точните прогнози, но често сме удряли невъзможни мачове. Пари не сме изкарали, всичко е за шибания кеф.

Ето как ще заложим…

Виляреал – Барселона – ПП Х

Ако не крайният резултат, то поне първото полувреме на тази среща може да завърши с равен резултат. Барселона са под напрежение, защото Реал води с 6 точки за титлата, всяка издънка би имала сериозни последствия. Вярно е, че в този мач Барса ще излезе с тримата изроди в атака Меси, Неймар, Суарез, но нищо не се знае, докато не се разбере. Имай предвид, че през март миналата година Барса като гост на Виляреал направи 2:2. Всичко е възможно.

Лориен – Ница – 2

Мач за Купата на Франция. Знаем, че за Ница е винаги 1-ца, но се надяваме тук да стане и двойка. Коефициентът е дебел. Почти толкова дебел, колкото ТАЗИ ЦЕЦКА.

Челси – Питърбро – Г/Г

Домакините излизат с резервите, които колкото и да са добри, все пак са резерви. Предвиждаме, че и Роман Абрамович е играл един фиш с криминалния залог гол/гол. Питърбро са нещо като Партизан (Червен бряг) – зли оси с формата на Бисер Иванов – Легендата, но от най-добрите му години.

Удинезе – Интер – 2

Домакините не се борят за нищо този сезон. Интер обаче имат сериозна селекция и се борят поне за Лига Европа. Надяваме се да не се прекалили с пиенето покрай празниците. Ние прекалихме и продължаваме да прекаляваме, затова няма да се правим на футболисти.

Дженоа – Рома – 2

Пичовете от Рома са само на 4 точки от първото място. Нищо не би трябвало да ги спира да натискат още и още. Дженоа са се насрали прави. Друго нема, брато.

Лично ние ще натиснем с 5 лева, да става каквото ще, боли ни дедовия.

Кефи ли те?

Палав любовник почина след свръхдоза с виагра

Най-яките неща, които да ти се случат през 2017 г.