in ,

Жена удари джакпота, след като сънува числата


Мъни, мъни, мъни, мъни, животът е пари, си пее канадката Олга Бено, брато от Нова Скотия. Тя спечели джакпота от 3,9 милиона долара от местната лотария. По интересното е, че тя е избрала печелившата комбинация от числа, които сънувала. Още по-любопитното е, че канадската Мама Гошка е сънувала печелившите числа през май 1989 г. и ги използва всеки път от 30 години.

Във всяка щастила история обаче има и по нещо тъжно. Печалбата е стимул за болната от рак жена, която трябвало да продаде дома си, за да осигури средства за лечението си.
“Знам числата си наизуст и мислех, че съм ги видяла на телевизионния екран вечерта след тегленето, но зрението ми не е добро. Затова забравих за тях”, каза Олга Бено.
На следващата сутрин тя преглеждала вестника, когато отново видяла печелившата комбинация.
“Първоначално си помислих “Не може да бъде. Грешка във вестника е.” После казах на сестра ми: “Мисля, че спечелих от лотарията”, а тя ми отговори: “Обади ми се отново, когато решиш да ми кажеш истината”, добави Бено.

Преди 10 години на Олга Бено е поставена диагнозата рак и трябвало да продаде дома си. Тя каза, че нейният съпруг, деца и внуци са й помогнали да оцелее при болестта, а сега възнамерява да ги поглези, като ги заведе до развлекателния комплекс “Дисни Уърлд”.

Кефи ли те?

Българин е водил китайския тим, който направи Тевес №1 по пари в света

Ван Дам и Долф Лунгрен рамо до рамо в “Черна вода”