in ,

Професор инсценира отвличане, за да забие студентка


Какво ли не прави влюбеният мъж, за да впечатли една жена, брато. Честно казано, няма нещо, което да не сме способни да извършим, в опита си да имаме дадена Цецка. В това се убедихме и сега, когато научихме за историята на 60-годишния професор от Русия.

Нашият герой инсценирал отвличане, за да се докаже пред стоя студентка. Той наел през оември 2015 година за 110 хиляди долара двама мними злосторници, които трябвало да отвлекат него и 24-годишната му любов.

Идеята на професора била да се прояви като герой и да спаси живота на красавицата, а в следствие на героичната му постъпка тя да се влюби в него.  Постановката с отвличането се разиграла на 11 ноември 2015 година, като двамата “бандити” заплашили двойката с оръжие и я заключили в мазе.

След 24 часа професорът като по чудо успял да избяга със своята студентка. Но сценарият на преподавателя не минал по план и той бил арестуван, както и един от участниците в екшъна. Другият съучастник в момента се издирва. Професорът ще бъде съден за отвличане, а студентката, преживяла силен стрес, е под грижите на психотерапевт.

Кефи ли те?

Сняг в Сахара, а зеленина ще покрие пустинята след 15 000 години

“Дядо Мраз кючек” и още от най-извратените коледни песни (ВИДЕО)