in , ,

Петте книги, идеални за коледен подарък


Много трудно се избира подарък, когато имаш два проблема, брато – нямаш необходимото време и нямаш излишни пари. На светли празници като коледните е ясно, че не трябва да се пестят средства, но 13-та заплата ня-ма! Именно това е и причината да заложим на нещо сигурно – книгата. Всеки обича миризмата на ново издание, материята на дебелите корици и чувството да се потопи в един нов свят. Но каква да бъде книгата, идеална за подарък? И това не е една беля. Ние имаме няколко предложения, идеални за такъв момент. Стават както за мъже, така и за жени.

Пабло Ескобар: Моят баща

Нещо ново на пазара, брато. Мислехме, че всичко е разказано за Пабло Ескобар – един от най-големите престъпници в Латинска Америка, но тиражираните версии до момента, винаги са били разказвани от хора извън семейството и никога от човек, който е бил част от него.

Двадесет години след смъртта на боса на картела Меделин, Хуан пабло Ескобар – неговият син, предприема едно пътуване назад във времето, решавайки да разкрие на света образа на баща си, такъв какъвто той самият го познава.

Това не е историята на един син, който търси изкупление и опрощение за баща си, а разказ свалящ маските и отхвърлящ спекулации около личността на Пабло Ескобар – човекът, който е бил готов на крайна жестокост и на безкрайна любов.

Семейните истории са истории за мълчание и само времето е това, което отстъпва място на истината.

Chanel – Животът й отблизо

Идеална е за подарък за жена, а също така и за мъж. Един предизвикателен и дързък профил на Коко Шанел, който хвърля нова, различна светлина върху обгърнатия й в мистерия живот.

Габриел Шанел е израснала в емоционална и финансова нищета, но благодарение на собствения си интелект се превръща в една от най-интересните и значими личности на XX век.

Светът на бирата

Каквото и да кажем за бирата, брато, ще е малко. Все пак това е пивото, с което ставаме, но е хубаво да отвориш дебелите корици на “Светът на бирата”, за да се запознаеш по-обстойно с едно околосветско пътешествие с над 800 изключителни и експертно подбрани пивоварни и техните бири. Звучи интересно, нали?

Перфектното меню

Още един отличен вариант за подарък за нея. Перфектното меню ще ти покаже, как с минимум усилия, да станеш кулинарна звезда или поне да не се изложиш пред гостите. В изданието има повече от 100 лесни и вкусни рецепти, които ще приготвиш за максимум 20 минути.

Аз съм Златан Ибрахимович

Е, каквото и да се каже за Златан би било малко. Настоящият футболист на “Манчестър Юнайтед” е на 35, но само преди дни призна, че е готов да играе футбол на високо ниво до 50. Типично в негов стил. Нападателят е всеизвестен с острия си и хаплив език, а книгата му не прави изключение. В него той не е спестил любопитни подробности от престоя му в “Барселона” и италианските грандове “Ювентус”, “Интер”, “Милан”. Гарантираме ти, че има какво да се прочете.

Кефи ли те?

„Rogue One“ с най-касовата премиера на игрален филм за годината в България

Садио Мане не пие алкохол и чете Корана по пет пъти на ден