in

Даваме ти три мача от междинния кръг с общ коефициент 5.41


Няма нищо по-хубаво от това да има интересни мачове през седмицата, брато. Това е една от допълнителните възможности да заработим или изхарчим някой друг лев за залагане.

И този път фокусът ни пада основно върху мачовете от Англия, но това е и защото другите първенства почиват.

Уест Хем – Бърнли

“Чуковете” се превърнаха в гвоздей този сезон и почти всеки кръг им го забиват. Имаме усещането, че този път тимът на Славен Билич ще е от страната на победителите. Статистиката също е на наша страна – в пет от последните си шест гостувания Бърнли не е реализирал гол. Пак те имат 5 загуби от 6 визити във Висшата лига. В тези мачове са инкасирали и по минимум 2 гола на всеки 90 минути. От своя страна Уест Хем спечели последните си 3 мача срещу този съперник, но и няма успех в последните шест мача в първенството.
Прогноза 1
коефициент 1.65

Ботев (Пд)- Пирин

Тук нашата прогноза е и двата отбора да отбележат гол в срещата. “Канарчетата” нямат суха мрежа в първенството от 1-и октомври, когато измъкнаха 0:0 от ЦСКА. Освен това пловдивчани се представят повече от неубедително в последните кръгове, а през изминалия сезон
двата тима си размениха куп голове в шампионата.
Прогноза: гол/гол
Коефициент: 1.6

Уест Бромич – Суонси

“Лебедите” се намират в ужасяваща форма като гост – 5 загуби в последните си 6 мача. Усещаш ли накъде бием. От своя страна УБА печелят точките си основно у дома – 3 победи от 5 срещи на “Дъ Хоутърнс”. В класирането също има голям контраст между двата отбора – домакините са 10-ти, а тимът на Боб Брадли е сред изпадащите. Ако не ти стиска да заложиш всичко на “единицата”, можеш да пробваш опцията равенство няма залог -1.
Прогноза: 1, равенство няма залог -1
Коефициент: 2.05, 1.44

Кефи ли те?

Юношите на “Юнайтед” и “Саутхямптън” засрамиха “А” група

Нов световен рекорд: 72,585 горящи свещички върху торта (ВИДЕО)