in ,

Емо Чолаков обяви за издирване Издислав и още култови цитати от него


Ако има причина, която да ни накара да гледаме прогнозата за времето, брато, то тя е свързана с лафовете на Емо Чолаков. Нито готините синоптички, нито неяснотата дали вали или не ни интересуват толкова живо, колкото поредният нов бисер на гологлавият водещ.

Емо, ако четеш това, да знаеш, че сме ти фенове. В този свят, препречен от всякъде с бариерите на обществото, той чупи всякакви рамки в името на различното. Именно затова подбрахме някои от най-силните цитати на Чолаков, за да се увериш в тези наши думи.

Цитати:

Достойно студено декемврийско утро и абсолютно недостоен за зимната слава на месеца слънчев и топъл двадесетградусов следобед.


Честит празник на всички! Живи и здрави! Всичко останало е суета, като например да се притеснявате за липсата на сняг преди зимата да е дошла официално.


Цели 10-12 градуса са си направо топли за декември… ако го нямаше северният вятър. Този палав и пикантен лют северняк ще отнема една солидна част от температурния комфорт…


А сняг – няма. Проверих – и в склада няма. Все така празен ще си остане синоптичният склад поне до края на седмицата.


Минус 9 в Казанлък и Чирпан. Минус 7-8 в окололо половината страна са си студ, та дрънка, че даже и лае от време на време.


В планините ще е студено и ветровито. Ако въпреки всичко смятате да хващате гората, вижте, моля ви, потърсете го къде е Издислав. За един приятел питам.


Днес в София не ни огря. Нищо. Утре ще имаме втори слънчев шанс.


Коледа е далече, виното още не е станало, не сме сложили още зелето, а планините побеляха.

Кефи ли те?

Какво правят пилотите от Формула 1 в пенсия?

Том Круз възкресява „Мумията“ в първия трейлър на филма