in ,

Старозагорска булка избяга от сватбата си с кума и парите

Старозагорска булка избяга от сватбата си с кума и парите

Булка от Стара Загора избяга от сватбата си с кума, само час, след като се врече във вечна вярност на любимия си, брато. Сватбата била в началото на ноември, а пищното тържество се състояло в скъп ресторант на брега на морето, разказа адвокатът, нает от изоставения младоженец, цитиран от вестник “Монитор”.

Само час, след като “влюбените” сключили брак, булката избягала от ресторанта, взимайки паричните дарове, връчени от над 150-те гости. Заедно с нея изчезнал и кумът, състудент на красавицата. Липсата лъснала когато дошло времето за известното „кумско хоро“. Първоначално двата рода сметнали че става дума за неуместна шега. От последвал разговор по мобилните телефони обаче се изяснило, че кумът се оказал „необходим трети“.

Той и булката предварително си купили самолетни билети за Англия, където възнамерявали да се устроят на първо време.

Изоставеният жених, който е доста по-възрастен от бегълката, признал, че е платил над 30 000 лева за подготовката на празника, като само роклята на невестата струвала 4000 лева. За почерпка на гостите пък били платени над 10 000 лв.

Родителите на булката категорично отказали да участват в покриването на разходите. Те заявили, че дъщеря им е пълнолетна и сама взема решенията за бъдещето си.

Изоставеният младоженец вече е завел делото за разтрогване на брака. В хода на процеса той и адвокатът му възнамеряват да предявят претенции за половината от разходите, като представят фактурите за роклята, обувките, аксесоарите, букета и луксозните покани. Към тях е прибавен и документ от православния храм за венчавка на стойност 800 лева и нотариално заверен предбрачен договор.

Кефи ли те?

„Съюзени“ с Брад Пит и Марион Котияр в кината от сряда

Най-доброто от стрийт фитнеса за ноември (ВИДЕО)