in ,

Той измина 103 км с колело, но и с топка на главата

Нигерийският футболист Харисън Чинеду записа световен рекорд, карайки велосипед с футболна топка върху главата си 103 километра по улиците на най-големия град в страната Лагос, брато. През цялото време той балансира коженото кълбо върху главата си, а с дистанцията най-вероятно ще влезе в книгата със световните рекорди на Гинес. Виж и това, брато: „Моята най-голяма мотивация беше, че вярвам в моя талант, даден ми от Бог. Имам тази способност и исках да покажа това, което мога да правя”, сподели Чинеду. Той няма да бъде включен за първи път в книгата с рекордите на Гинес. През март тази година той измина 48,04 километра пеша пак по улиците на Лагос и също с топка върху главата си. Тогава той подобри рекорда на индиеца Наиб Снгх от 2014 година, когато бе изминал 45,64 километра с топка върху главата си.

Нигерийският футболист Харисън Чинеду записа световен рекорд, карайки велосипед с футболна топка върху главата си 103 километра по улиците на най-големия град в страната Лагос, брато. През цялото време той балансира коженото кълбо върху главата си, а с дистанцията най-вероятно ще влезе в книгата със световните рекорди на Гинес.

„Моята най-голяма мотивация беше, че вярвам в моя талант, даден ми от Бог. Имам тази способност и исках да покажа това, което мога да правя”, сподели Чинеду.

Той няма да бъде включен за първи път в книгата с рекордите на Гинес. През март тази година той измина 48,04 километра пеша пак по улиците на Лагос и също с топка върху главата си. Тогава той подобри рекорда на индиеца Наиб Снгх от 2014 година, когато бе изминал 45,64 километра с топка върху главата си.

Кефи ли те?

Айдук сбърка работното време на банката, която искаше да ограби

Домашни любимци са сензацията в “Mannequin Challenge” (ВИДЕО)