in , ,

Излезе трейлърът на “Красавицата и звяра”, Ема Уотсън се завръща (ВИДЕО)

Излезе трейлърът на "Красавицата и звяра", Ема Уотсън се завръща (ВИДЕО)

Този март на голям екран ще видим едно от най-изящните и прелестни заглавия на Дисни – “Красавицата и звяра”, брато. Класическата приказка този път ще оживее в пълнометражен филм, в чиито главни роли ще видим Ема Уотсън, Дан Стивънс, Люк Евънс, ще чуем гласовете на Юън Макгрегър, Стенли Тучи, Ема Томпсън и Иън Маккелън.

Историята и героите са ни добре познати от анимацията на Дисни, която превзе света през 1991 г. Сега идва време да я видим на голям екран в зашеметяваща пълнометражна версия, която според създателите си ще е по-мрачна и реалистична версия от анимационната.

Излезе трейлърът на "Красавицата и звяра", Ема Уотсън се завръща (ВИДЕО)

В главните роли ще видим Ема Уотсън (поредицата за „Хари Потър) като Бел; Дан Стивънс в ролята на Звяра; Люк Евънс („Хобит: Битката на петте армии“) като Гастон – красивият, но плиткоумен селянин, който е влюбен в Бел; Кевин Клайн в ролята на Морис – бащата на Бел; Джош Гад като Лафу – дългогодишния приятел на Гастон. Във филма с гласовете си ще участват и редица емблематични актьори: Юън Макгрегър дава гласа си на свещника Люмиер, Стенли Тучи – на клавесина Канденза, ще чуем гласа и на Иън Маккелън като часовника Когсуърт, а Ема Томпсън пресъздава чайника г-жа Потс.

Режисьор на Красавицата и звяра е Бил Кондън, а сценарият за пълнометражната версия на класическата приказка е написан от Евън Стилиотополус, Стивън Чоски и Бил Кондън.

Красавицата и звяра идва в кината в субтитрирана и дублирана версия на 17 март в 3D.

Кефи ли те?

Уникално: Пускат в продажба украса за елха, пълна с джин

Новата мания Mannequin challenge завладя и Испания (ВИДЕО)