in

Аякс почерпи шотландски отбор с 27 каси бира (ВИДЕО)

east-kilbride-v-bsc-glasgow-ferrari-packaging-lowland-league
Аякс винаги е бил симпатичен отбор, брато. Направиха ни добро впечатление и сега, когато ръководството на клуба изпрати 27 каси бира на аматьорския шотландски отбор Ийст Килбрайд. Причината е, че скромният иначе тим подобри рекорда за най-много поредни победи. Постижението се държеше от холандския гранд цели 44 години. През уикенда обаче пичовете от Ийст Килбрайд  победа с 3:1 „Глазгоу“ и остави постижението на “аяксите” в историята.

Маркетинг директорът на Аякс и любим наш вратар от бившото минало Едвин ван дер Сар, лично се зае да отправи поздрав към шотландците и да изпрати бирата със специален ван, брандиран с емблемата на клуба от Холандия.

„Почерпете се от наше име! Наздраве, момчета“ заяви Ван Дер Сар в специално видеопослание. Касите с пенлива течност пристигнаха точно на време за последния съдийски сигнал на срещата с Глазгол и празниците в шотландския тим.

Аякс постави предишния рекорд през сезон 1971-1972, под ръководството на легендата Йохан Кройф. Това постижение обаче ще продължи да властва в книгата с „Рекордите на Гинес“, тъй като Ийст Килбрайд не е професионален отбор и играе в шотландската пета дивизия.

Кефи ли те?

Скандално: БГ чалга клип бие на домашно по*но (ВИДЕО)

Бар, изграден само от рециклирани отпадъци, получи награда