in ,

Създадоха бира, която не води до махмурлук

Музиката променя вкуса на бирата. Става кисела на песни на Фики

Еврика, брато. Най-накрая да измислят нещо смислено на този свят. Нагледахме се на безсмислени джаджи, от които нямаме нужда. Това, което направи холандският пивовар Томас Гесинк е нещо съвсем различно. Той твърди, че е разработил бира, която не предизвиква мехмурлук.

Пивото е със специални съставки, но пълната формула се държи в строга тайна, но някои от ингредиентите (това не знаем точно какво е) й станаха известни. Амстердамската пивоварна De Prael, една от малкото чийто вкус не сме опитвали все още, ще съдържа голямо количество витамин B12, който може да бъде открит и в парацетамола. Той лесно се разтваря във вода и и не претърпява промени в привоварния процес. В превърналата ни се в любима още преди да я опитаме бира, са включени фибри от върба, джинджифил срещу гадене и морски соли срещу ефекта на дехидратацията. Алкохолните проценти, които винаги гледаме преди да си купим бира, пък са стандартни – 4.5.

Уловка обаче винаги има – създателят на екстрата признава, че махмурлук може да се появи при прекаляване с напитката. Нещо, което ние винаги спазваме, когато седнем да пием. И все пак е хубаво да знаеш, че пивоварите вече мислят в тази насока, че този махмурлук много ни мъчи, бе.

Кефи ли те?

Факти за тъмната бира, от които ще ти се допие

Страх ме е, че мога да се събудя с две майки и още за изборите от Туитър