in , ,

Даваме ти 3 силни филма за един по-лежерен уикенд

Ultimate Palace Cinema, Oxford

Ultimate Palace Cinema, Oxford

Уикендът вече е тук, брато. Лятото обаче не. В този ред на мисли, все по-често ще прекарваме свободното си време у дома. Ще четем книги, ще гледаме филми и ще каним приятели на по ракия. За последното не можем да ти помогнем, но за сметка на това сме ти подбрали 3 добри филма, с които да прекараш един по-лежерен уикенд. Всеки един от тях е с оценка от над 7 в IMDB, което допълнително говори, че не са случайни лентите. Приятно гледане, сподели и ти с нас някой добър филм.

1442414533_p_214228

„Най-добрата оферта“ (2013)

Силен и смислен филм, брато. Идеален е за предстоящия лежерен уикенд, който ни очаква в това кофти време. Ерудираният Джефри Ръш се превъплъщава в ролята на Върджил Олдман – търговец на антики, който е обсебен от работата си за сметка на личния му живот. Никога през живота си той не е изпитвал близост към друго човешко същество, дори към единствения му приятел Робърт – млад, но талантлив реставратор на механични устройства от различни епохи.
Оценка на IMDB: 7.8

p_878114

„Високо в небето“ (2009)

Сериозен, но и сравнително лек филм, който ще те накара да се замислиш за нещата от живота и най-вече за бъдещето. Главната роля е поверена на Джорж Клуни, който играе специалист по уволненията. Работата му е свързана с постоянни пътувания и вътрешни полети в САЩ, но един ден решава, че е готов да се приземи за истинска връзка на земята.
Повече няма да ти разкриваме, брато.
Оценка на IMDB: 7.4

ftb4h5

„Тъмната страна“ (2011)

„Тъмната страна“ или „La cara oculta“ е испански филм, но ако се абстрахираш от народността на лентата, ще откриеш, че е много по-силен от американските бози, които напоследък бълват.
Сервитьорката Фабиана се запознава с клиент от заведението. Между двамата възниква страст и на нея всичко й изглежда идеално. Любимият й работи като диригент на филхармонията в Богота и притежава огромна къща. Скоро обаче се появяват непредвидени усложнения. Полицията разследва тайнственото изчезване на бившата приятелка на диригента, а самата Фабиана започва да усеща, че в къщата се случва нещо странно…
Гледай внимателно. Гарантираме, че ще ти бъде интересно.
Оценка на IMDB: 7.4

Кефи ли те?

Общ коефициент 15 за петте срещи, които провокираме с петачка

Стихотворение за махмурлука