in ,

Бербатов и още от най-добрите свободни агенти на FM 17

2200289360fedeef-600x400
Football Manager 17 ще излезе на пазара на 4-ти ноември, брато. Ние вече треперим от нетърпение, защото искаме да започнем възможно най-скоро кариера на новата версия на любимия ни футболен симулатор. Все пак говорим за играта, чиято база данни се използва от клубове като Арсенал, Евертън и други.

Щом четеш тази статия, значи е много вероятно да си играл вече някоя от предходните версии на играта на Sega. За целта си бил част от любимия ти отбор, а ако той не е бил финансово стабилен, си бил принуден да привличаш свободни агенти. Именно това е причината да те запознаем с някои от най-добрите в новата FM 17, с които да подсилиш тима си преди тежките битки в първенството. Имената на въпросните ги оставяме на английски, за да ти бъде по-лесно при търсенето им.

d5787a61d4ae2cbf-600x400

Charles N’Zogbia
Възраст: 30
Позиция: AM/M RLC

Точно преди дни играхме на FM 15, брато, поради липса на ресурси за по-нова версия на играта и същият този футболист ни заши два гола. Сега атакуващият полузащитник
не струва нищо, защото е свободен агент. Може да играе на няколко поста, а заплатата, която ще поиска е сравнително ниска. Според създателите на играта, може да развие средна
оценка от 7.4 след първия сезон в играта.
Потенциална сума: 1.6 млн. паунда

Evander Sno
Възраст: 29
Позиция: MC/DMC

Бивш играч на Аякс, АДО Ден Хааг и Бристъл Сити. Сно е идеален за отбор от долната половина на класирането във Висшата лига или за водещ отбор от Чемпиъншип.

Dimitar Berbatov
Възраст: 35
Позиция: ST

Въпреки напредналата възраст, Берба все още притежава качествата на смъртоносен убиец в наказателното поле. Започва играта с качества като
20 първо докосване, завършващ удар 16 и техника от 18. Може да свърши отлична работа в предни позиции в комбинация с някой млад и бърз нападател.

Michael Essien
Възраст: 33
ПОзицция: DMC/MC

Полузащитникът е далече от най-добрите си години, в които носеше екипа на Челси. Въпреки това Есиен е идеален, ако гониш промоция за Висшата лига или си в нея с някой малък отбор.
Можеш спокойно да го вземеш и в Серия А, където понатрупа кратък стаж. Не иска висока заплата и е идеален за кратък престой в клуба ти.

Zakaria Labyad
Възраст: 23
Позиция: AMLC

От това момче можеш да очакваш както да прави асистенции, така и да бележи. Голям плюс за него е, че е сравнително млад и може да бъде продаден в по-късен етап от играта. Има опит в Англия с екипа на Фулъм,
а освен това е играл за няколко холандски клуба. Бета версията показва, че средната му оценка след първия сезон е над 7.15.

Leon Osman
Възраст: 35
Позиция: DMC/MC/AMC

Не можеш да разчиташ Осман да играе цял сезон, но е идеален за поддържаща роля. МОжеш спокойно да го привлечеш в тим от Чемпиъншип с високи амбиции, предвид дългия му стаж в Евертън.

693a41604f220194-600x400
Ronaldinho
Възраст: 36
Позиция: AMLRC

Е, каквото и да кажем ще бъде малко. Но дори и само от чиста романтика, би било прекрасно да имаш Рони в състава си.

Kagisho Dikgacoi
Възраст: 31
Позиция: DMC/MC

Още един идеален футболист за новак във Висшата лига или за тим от второто ниво на Англия. Африканецът ти гарантира средна оценка от над 7 и може да бъде привлечен за по-дългосрочен план.
Маркиране, отнемане, игра с глава и позициониране са сред най-добрите му качества.

Modibo Diakite
Възраст: 29
Позиция: DC

От този играч можеш да очакваш да имаш между 3.6 и 4.1 спечелени топки в средата на терена на мач. Освен това полузащитникът няма високи финансови претенции, а ако го развиеш правилно, можеш да спечелиш и пари от евентуална негово продажба.

d4ca74991d112789-600x400
Vladimir Gabulov
Възраст: 32
Позиция: GK

Ако имаш нужда от опитен вратар за без пари, то Габулов е точно такъв. През своята кариера той винаги е бил водеща фигура в отбора, за който е играл. Цялата му кариера в реалния живот се развива в Русия, но на бета версията е желан от западноевропейски клубове, сред които и Сент Етиен.

Emmanuel Adebayor
Възраст: 32
Позиция: ST

Добре познат на широката общественост, Адебайор е нападател с голям опит. За сметка на това, дори малко нереално, на FM 17 той не е от тези футболисти, които искат да пресушат банката ти. Ако водиш отбор от Висшата лига, можеш да го навиеш да подпише срещу и под 40 000 паунда на седмица.
Не очаквай да играе всеки мач, но въпреки това е добър вариант за втори избор в предни позиции.

Fausto Rossi
Възраст: 25
Позиция: DMC/MC/AMC

Един от онези свободни агенти, които в последствие могат да бъдат продадени. Сочен за един от големите таланти на Ювентус, Фаусто се загуби някъде през годините, за да стигне до скромния Про Верчели. Въпреки това можеш да го вземеш като свободен агент сега, а след сезон-два да го продадеш за близо 5 млн. паунда.

Yohan Tavares
Възраст: 28
Позиция: DC

Стабилен в защита, въпреки че не блести с кой знае каква кариера. Таварес е отлично попълнение за по-скромните отбори, но така или иначе щом търсиш свободни агенти, значи по всичко изглежда, че не си начело на Юнайтед, Сити или Байерн.
Таварес също вдига цената си при добри изяви и може да бъде продаден за добри пари.

Antonio Di Natale
Възраст: 38
Позиция: ST

Възрастта му определено е напреднала, но за сметка на това Ди Натале си остава голова машина. Идеален е за в краткосрочен план при травма на основния ти нападател. Не можеш да изкараш пари от него, но пък можеш да се издигнеш в очите на фенове, медии и ръководство.

Simao
Възраст: 28
Позиция: DMC/MC

Националът на Мозамбик притежава отлични технически качества да играе като дефанзивен полузащитник и то в отбори, борещи се за Лига Европа и ШЛ във Висшата лига. За без пари си е направо идеален. Ако искаш да го имаш, трябва да побързаш с привличането му, тъй като интерес към него не липсва.

Sulley Muntari
Възраст: 31
Позиция: DMC/MC

Познато име, което някак си не ни се е нравило през годините като футболист. Въпреки това е добър избор за средата на терена, дали като титуляр, или като резерва. Разполага с добри оценки за тази позиция и може да ти даде дълбочина на резервната скамейка, което е много важно по време на дългия сезон.

2847c01d324bc0c9-600x400

Philippe Mexes
Възраст: 34
Позиция: DC

Идеално попълнение за топ отбор. Оценка 15 за маркиране, отнемане, позициониране, игра с глава. Готов е да подпише срещу около 35 хил. паунда на седмица. Срещу тези пари може да те радва със средна оценка от 6.75-7 на сезон, но не очаквай да издържи здравословно на рейд от няколко последователни мача.

Martin Caceres
Възраст: 29
Позиция: Centre-Back

Още един опитен бранител. Лошото при него е, че започва сезонът контузен, но е готов да се включи на високо ниво през втората част от сезона. За сметка на това възрастта му позволява да играе на ниво в няколко последователни сезона и е добро попълнение за средно добри отбори.

Felipe Santana
Възраст: 30
Позиция: DC

Отличен вариант за заздравяване на защитата. Сантана е физически здрав и е идеален за твърд титуляр. Може да бележи голове и да прави асистенции и да вдигне нивото на тима ти.

Кефи ли те?

Всеки втори естонски войник пие на умиране

“Човек на име Уве” в кината от 28 октомври (ВИДЕО)